Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати віконну компанію через Інтернет?

Сьогодні практично будь-який товар можна знайти в Інтернеті. Не виняток і пластикові вікна. Не варто говорити про те, що у кожної віконної компанії має бути своє представництво в Інтернеті. Говорити можна і потрібно про те, як це представництво, тобто сайт, зроблено і наскільки воно є корисним для покупців. Отже, на що ж слід звертати увагу на сайті віконної компанії при пошуку вікон в мережі?

Інформація на сайті

Перше, на що варто звернути увагу, це інформаційне наповнення сайту. Для того щоб зрозуміти, як часто сайт оновлюється, а, відповідно, наскільки актуальна інформація на ньому розміщена, достатньо подивитися на новинну смугу. Якщо остання новина була викладена пів року назад, швидше за все нічого цікавого і корисного на такому сайті ви не знайдете. Крім свіжих новин, на сайті можна буде прочитати про переваги фірми, знайти опис продукції, корисні поради, інформацію про саму компанію Орнет, її історію, досвіді роботи і так далі.

Знижки та акції

На сайті обов'язково буде розміщена інформація про всі діючі знижки та спеціальні пропозиції. Багато фірм також пропонують відвідувачам сайту особливі умови. Це може бути купон, роздрукувавши який покупець гарантовано отримає знижку в офісі фірми або який-небудь конкурс, за участь в якому відвідувач сайту також має можливість отримати додаткову знижку, а іноді і виграти безкоштовне вікно.

Розрахунок вартості вікна

Багато віконних компаній пропонують прямо на сайті розрахувати вартість віконної конструкції. Для цього достатньо у спеціальній формі заповнити необхідні поля (ввести розміри вікна) і вже через кілька миттєвостей програма видасть ціну. Це, звичайно, дуже зручно, але варто мати на увазі, що ця ціна, швидше за все, зміниться при точному розрахунку, так як зазвичай такі віконні калькулятори не враховують вартість додаткових елементів і монтажу. Крім того, і Ви самі можете помилитися і ввести неправильні дані.

Є й інші варіанти, як дізнатися вартість свого вікна прямо на сайті. Це так званий розділ з цінами на типові вікна. Виробники вікон пропонують ознайомитися з базовою вартістю вікна певного типу. Потрібно тільки пам'ятати, що розміри вікон можуть дещо відрізнятися в різних будинках і різних квартирах, а відповідно ціна, зазначена на сайті не може бути остаточною. Крім того, зазвичай у вартість типових вікон не входять: підвіконня, відливи, доставка, демонтаж/монтаж.

Асортимент продукції

Природно, на сайті має бути достатньо інформації про ті продукти, які фірма виробляє і продає. У компаній з великим досвідом роботи зазвичай є кілька партнерів - це можуть бути постачальники дверей, жалюзі, кондиціонерів, меблів з якими укладені довгострокові відносини і чию продукцію також пропонують в офісах продажів.

Фотогалерея

Якщо в офісі кампанії можна подивитися на продукцію фірми, то на сайті, звичайно, такої можливості немає. Але якщо виробникові вікон є що показати своїм клієнтам, то ви обов'язково знайдете на сайті розділ «фотогалерея». Там будуть фотографії продукції фірми, можливо будівельні об'єкти, склінням яких займалася компанія.

Спеціалізовані сайти, тематичні форуми

Звичайно, справедливо буде сказати, що інформація на сайті компанії не завжди може бути об'єктивною. Дізнатися про репутацію фірми і отримати незалежну оцінку експертів можуть допомогти спеціалізовані портали для покупців вікон. Також існує багато тематичних форумів, де люди, що вже придбали окна Рехау от Ornet, діляться своїм досвідом, дають рекомендації.

Варто звернути увагу і на те, з якими постачальниками працює фірма. Так, наприклад, багато компаній-виробників профілю і комплектуючих, опікуючись своєю репутацією, пред'являють високі вимоги до своїх партнерів. Деякі компанії навіть розробляють свої системи сертифікації і контролю якості. Зазвичай список надійних віконних фірм, які компанія-постачальник готова рекомендувати покупцям, можна знайти на їх корпоративних сайтах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь