Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ремонт рами вантажівки: основні труднощі в роботі

Будь-які пошкодження в основі вантажівки обов'язково повинні бути виправлені в найкоротші терміни. Не можна зволікати, оскільки наслідки можуть бути дуже сумними. Отже, різні види деформації рам у вантажного транспорту трапляються з кількох найбільш поширених причин. При цьому деформація може бути представлена ​​незначними вигинами, а може - розривами і викривленнями. Незначні поломки можна легко усунути, і навіть не доведеться ставити несправну раму на спеціальний стапель.

Отже, ремонт грузовых рам автомобіля вкрай необхідний, в іншому випадку це може спричинити наступні проблеми:

  1. Будуть зміщені осі транспортного засобу.
  2. Може значно зрости витрата палива, а також можуть почати підвищено зношуватися покришки.
  3. Деформація посадкових місць і самої кабіни також можуть стати наслідками несправної рами.
  4. Силові агрегати можуть почати функціонувати неналежним чином або зовсім вийти з ладу.

Зверніть увагу, що ремонт рами напівпричепа або вантажівки потребує чіткого дотримання всіх правил і послідовностей під час здійснення робіт. При цьому роботи включають в себе наступні певні етапи:

  1. Всі навісні комплектуючі деінсталюється.
  2. Після чого знадобитися встановити вантажний транспорт на стапель.
  3. Проведення комп'ютерної діагностики дозволяє виявити додаткові проблеми.
  4. Ремонт рами вантажівки, для якого все потрібно можна придбати на сайті autozua.com.ua дуже вигідно.

В основі здійснення ремонту лежить стапель, який дозволяє провести всі необхідні виправлення геометричних характеристик. Високий рівень точності такого обладнання дозволяє не турбуватися про те, що можуть бути допущені будь-які похибки під час проведення ремонту. Закінчуються всі ремонтні роботи шпаклюванням, ґрунтуванням та фарбуванням. Звичайно ж, при цьому не обійтися без антикорозійної обробки і сушіння.

Ремонт рами також стане куди більш вигідним рішенням проблеми, ніж покупка нового агрегату. Оскільки при заміні дефектної рами на нову обов'язково знадобитися внести всі зміни в ПТЗ, що вимагає витрати зайвого часу і коштів. Не варто забувати і про високий ризик, якому піддається кожен при покупці нової рами, адже вона може бути далеко не такою якісною, як обіцяє продавець. Та й в майбутньому приховати факт заміни рами не вдасться, а це позначиться на вартості транспортного засобу при його продажу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь