Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чорна п'ятниця 2019 в Україні: інтернет-магазини, які беруть участь у глобальному розпродажі

Наближається подія, якого з нетерпінням чекають всі любителі шопінгу, - Black Friday, або «Чорна п'ятниця», - щорічна масштабний розпродаж, що дає можливість покупцям придбати товари з неймовірними знижками, детальніше - на сайті www.blackfridays.com.ua. В Україні акція триватиме 72 години - з 23:59 четверга, 24 листопада, до 23:59 неділі, 27 листопада. Ми підготували список інтернет-магазинів, які беруть участь у заході.

Lamoda.ua

Розпродаж на сайті Lamoda стартує 25 листопада і триватиме всі вихідні. Інтернет-магазин порадує своїх відвідувачів приємними знижками до 80%. На особливу увагу заслуговують бренди, які мало представлені на українському онлайн-ринку, такі як LOST INK, River Island і Topshop. Додаткові привілеї очікують тих, хто використовує в цей день хештег #lamodauaBF.

Rechi.ua

Інтернет-магазин брендового одягу та аксесуарів проведе третю за свою історію Black Friday. З 25 по 27 листопада фешн-ритейлер надасть реальні знижки до 90% на модні сумки, взуття, годинники, прикраси і не тільки.

Answear.ua

Інтернет-магазин одягу, взуття і аксесуарів вирішив збільшити популярний період розпродажів і запустив акцію «7 п'ятниць». До кінця тижня тут пропонують оновити гардероб зі знижками до 70%. Замшеві уггі Emu Australia стоять 3 299 грн. замість 4 299 грн. Утеплення куртка Vero Moda - 1 999 грн. замість 3 699 грн.

Lapti.life

Одеський взуттєвий бренд L.A.P.T.I. також почав радувати своїх клієнтів небагато раніше. На сайті марки вже йде масштабний Black Sale - ціни падають до 80%. Шкіряні бордові сліпони на хутрі, які раніше коштували 2 990 грн., Продаються за 1 990 грн. Замшеві сліпони з французькими намистинами з капсульної колекції L.A.P.T.I. by AnnaK обійдуться в 3 990 грн. замість 8 850 грн.

Sanahunt.com

Мультибрендовий бутик Sanahunt до 27 листопада проводить акцію: при здійсненні будь-якої покупки дарує 50% від суми на gift card. Подарункова карта активізується відразу після отримання.

Tak.Ori

Італійський бренд Tak.Ori, заснований Світланою Таккорі в 2013 році, спеціалізується на трикотажних виробах, зокрема на головних уборах. Марку вже полюбили Сара Джессіка Паркер і Моніка Беллуччі. Тільки один день, 25 листопада, бренд надасть знижку 30% на речі з нової колекції.

Makeup.ua

Інтернет-магазин косметики та парфумерії також готується до Black Friday і обіцяє знижки до 60% на продукцію більше 500 брендів.

Letu.ua

Інтернет-магазин косметики та парфумерії letu.ua в цьому році проводить акцію «7 чорних п'ятниць» і пропонує знижку 30% на весь асортимент товару до кінця тижня.

Також знижки та акції очікуються в онлайн-магазинах Yves Rocher, VAGS, Bonprix, Top Secret, Liferia, Valenta, Le Boutique, ModnaKasta і багатьох інших.

Трішки історії:

Традиція «Чорної п'ятниці» зародилася ще в 19 столітті в США, де відразу після Дня подяки, який щорічно святкується в четвертий четвер листопада, магазини влаштовували глобальні передріздвяні розпродажі. Сам термін з'явився в 1966 році. «Чорною» п'ятницю стали називати через великі затори, які утворювалися на дорогах в цей день.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь