Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Все про горизонтальні жалюзі

БУДОВА ГОРИЗОНТАЛЬНИХ ЖАЛЮЗІ

Дуже популярним видом сонцезахисних систем є алюмінієві горизонтальні жалюзі. Вони являють собою поперечно розташовані металеві ламелі, які з'єднані між собою спеціальними тросами. Зверху ламелей розташовується карниз вироби, який кріпиться до стулки або стіні. Жалюзі гармонійно вписуються в будь-який стиль інтер'єру, так як колекція матеріалів для виготовлення виробів різноманітна за кольором і текстурою.

Основним призначенням алюмінієвої конструкції в приміщенні є захист від сонця. Регулювання рівня світлового потоку, де встановлені на пластикових вікнах горизонтальні жалюзі, відбувається за допомогою обертання ламелей навколо своєї осі, а також повним підняттям або опусканням їх. Хто не знає, як закрити горизонтальні жалюзі або відкрити їх, відповідаємо: управління виробом здійснюється за допомогою ланцюга або стрижня, які розміщені з однієї зі сторін виробу.

ВИДИ ГОРИЗОНТАЛЬНИХ ЖАЛЮЗІ

Лінійка систем від https://zhalyuzi-nebo.com.ua/ukr/gorizontalni-zhalyuzi.html ділиться на два типи - вироби для пластикових вікон, які кріпляться на віконні стулки, і вироби для перекриття прорізів, які кріпляться на стіну або стелю. Горизонтальні жалюзі, механізм яких передбачає кріплення до стулки, звуться INTEGRA G-FORM. Вони максимально близько прилягають до скла і створюють ефект єдиної конструкції з вікном, особливо за рахунок кольору системи, що поєднується з популярними відтінками пластикового віконного профілю.

Перевагою горизонтальних жалюзі на пластикові вікна є компактність конструкції, вільний доступ до підвіконня, можливість відкриття стулки на 90 градусів. Рішення ідеально підійде тим, хто звик регулярно провітрювати приміщення, а також активно використовувати підвіконня для прикраси кімнатними рослинами або іншими елементами інтер'єру.

Система G-FORM відповідно кріпиться на стіну або стелю, перекриваючи віконний проріз цілком. Такий виріб можна назвати універсальним, тому що воно підходить для оформлення пластикових і дерев'яних, типових і нестандартних вікон. Система G-FORM для прорізів виграє там, де необхідно приховати різні інженерні комунікації, розетки, батареї або виготовлення горизонтальних жалюзі передбачає збільшений розмір в порівнянні з конструкцією для стулок.

ЯК ЗІБРАТИ ГОРИЗОНТАЛЬНІ ЖАЛЮЗІ

Перед кожним, хто купив виріб, постає питання про збірку конструкції. Відповідь однозначна. Збирати системи не потрібно. Вироби комплектуються на заводі і поставляються покупцеві в готовому зібраному вигляді. У приміщенні їх необхідно тільки розпакувати і змонтувати на вікно або отвір. Інструкція по установці вкладена в коробку з замовленням.

ВСТАНОВЛЕННЯ ГОРИЗОНТАЛЬНИХ ЖАЛЮЗІ

Як встановити горизонтальні жалюзі на пластикові вікна або на стіну / стелю, задаються питанням дуже багато покупців, ставши володарями даного типу сонцезахисту. Монтаж конструкції відбувається згідно з правилами для кожного виду вироби. Головним загальним вимогою є дотримання строго горизонтального положення вироби в площині для запобігання перекосів і неправильної подальшої роботи по регулюванню горизонтальних жалюзі. Слідуючи цим пунктам і дотримуючись послідовність виконання кроків для кріплення конструкції до вікна або стіни, можна самостійно домогтися правильної і точної установки сонцезахисного вироби.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь