Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Які бувають столи для піци

Столи для піци

столы для пиццы використовуються в піцеріях або інших закладах громадського харчування, в меню яких є піца. Стіл застосовується для економного і ефективного використання простору на професійній кухні.

Холодильний стіл для піци

Робоча поверхня стола для піци виготовляється з мармуру або граніту. Така поверхня дозволяє підтримувати стіл в холодному стані. До охолодженої поверхні піццерійного столу не прилипає тісто, а робота з красти (заготівлею) піци дуже проста і зручна. У камері холодильного столу можна зберігати порційне тісто для піци, яке в процесі роботи дуже зручно звідти діставати і відразу ж працювати з ним на гранітній поверхні, щоб не підходити до окремо стоїть холодильника. Для комфортної роботи холодильні столи для піци оснащуються гранітними бортиками по боках ззаду.

Стіл холодильний для піци: варіанти виконання

Піцерійний стіл за вищою вартістю виготовляється з вітриною для топінгів. Вітрина для топінгів встановлюється на гранітні борти холодильного столу і знаходиться на невеликому підвищенні від нього. Завдяки такому рішенню можна ефективно використовувати всю робочу зону столу для піци, легко і зручно діставати необхідну начинку. Начинка постійно знаходиться в охолодженому стані.

Останнім часом набрав популярність комбінований стіл для піци. У ньому гастроемкости для начинки вбудовані в гранітну стільницю.

Стіл холодильний для піци має внутрішній об'єм, який охолоджується до температури від 2 до 80 C за допомогою компресора. У його просторі зручно зберігати заготовлені складові для начинки піци. Крім того, компресор столу дозволяє підтримувати потрібну температуру робочої поверхні і внутрішньої камери. Для зберігання і розкладки складових інгредієнтів для піци використовуються традиційні гастроемкости, які виготовлені з нержавіючої сталі. По контуру дверей проводиться підігрів для усунення конденсату.

Холодильний стіл для піци полегшує роботу професіонала

Як ми вже зазначили вище, стіл для піци економить простір на професійній кухні і дозволяє скоротити час кухарі на приготування страви. Кухареві більше не знадобиться переміщатися від столу до холодильника за необхідними інгредієнтами - це все можна поєднати в одному холодильному столі для піци.

Компанія profoblad.com пропонує столи для піци від провідних європейських виробників з доставкою по всій Україні. Замовити стіл для піци можна зараз прямо на сайті, або зателефонувавши за телефонами, вказаними в контактах. Менеджери компанії дадуть відповідь на всі питання і проконсультують, який стіл для піци краще вибрати саме вам.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь