Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати беговел для малюка

Відповідний беговел купити можна тільки з приміркою. Адже для того, щоб визначити правильну посадку і зручність малюка не завжди достатньо знати параметри рами і коліс.

Який би варіант ви не вирішили вибрати для своїх дітей, він неодмінно повинен бути якісним, адже найпримітивніші і дешеві моделі стануть швидше розчаруванням, ніж радістю, будуть постійно ламатися і дуже швидко вийдуть з ладу.

Діаметр коліс не можна підбирати на «виріст» на відміну від регульованого керма і сидіння. Самим маленьким діткам покладені маленькі колеса (10см), а чим старша дитина, чим вище його зростання, тим більший буде потрібно розмір колеса. Обов'язковою умовою має бути наявність регулювання по висоті рульової колонки і сидіння - чим довший ці трубки, тим зручніше буде підлаштовувати конкретну модель під конкретну дитину.

Беговел, придбати який можна на сайті https://kids-time.com.ua/, повинен бути легким, бажано, щоб вага не перевищувала 3,5 кг для будь-якого віку, а для зовсім маленьких і того менше.

А от вага, на який розрахована модель, повинен бути з великим запасом - 25-30 кг цілком вистачить.

Сидіння вибирайте зручне і в міру м'яке.

Надувні або каучукові колеса підійдуть для різних поверхонь для катання. Так надувні відмінно впораються з будь-якими ямками-купинами, а ось каучук для більш рівною і гладкою дороги. Якщо цією інформацією знехтувати, малюк ризикує не отримувати задоволення від катання, а мучитися від тряски. Не слід боятися, що постійно доведеться клеїти камери - проколи трапляються вкрай рідко.

Дуже бажано, щоб рама мала в районі сідла спеціальні підставки з боків для маленьких ніжок. Тоді, навчившись балансувати, дитина зможе кататися з великим комфортом, що не підтискаючи ноги під себе і не тримаючи їх навісу.

На додачу до беговел не забудьте придбати захист для малюка - дитячий шолом, наколінники і налокітники. Рукавички теж будуть не зайвими.
Наявність або відсутність гальмівного важеля, як правило, не має ніякого значення. Дітки рідко користуються ним, а ось висять троси можуть тільки перешкодити при катанні.

Як вибрати беговел для дитини 2-3 років?

Якщо півторарічні малюки можуть кататися на легеньких ролоціклах, зроблених із пластику, то для трирічних такі вже не підійдуть. Їм потрібні якісно виконані дорожні транспортні засоби, які не поламаються при хорошому розгоні на першій купині.

Купуючи беговел для цієї вікової групи, слід брати його з хорошим запасом по висоті сидіння і керма, адже дітки швидко ростуть і буде прикро, якщо до наступного сезону така іграшка стане просто мала.

До речі, не потрібно думати, що навчившись спритно тримати рівновагу, і навіть перейшовши вже на двоколісний велосипед, беговел можна засунути подалі. Діти, аж до 6-7 років, із задоволенням катаються на перерву на обох двоколісних друзів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь