Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Наркозно-дихальні апарати Draeger

Сьогодні Draeger Medical виробляє обладнання для анестезіології та реанімації, системи виходжування новонароджених, медичний моніторинг, медичні консолі і системи газозабезпечення.

Цей новітній наркозний апарат компанії Dräger поєднує в собі повний спектр вентиляційної терапії з неперевершеними функціями моніторингу, автоматизації, оптимізації робочих потоків і управління інформацією. Придбати цей апарат можна тут: https://medicalstore.com.ua/product-category/reanimatsionnoe-oborudovanie/narkozno-dykhatelnye-apparaty/.

Міць

Zeus® Infinity® Empowered - це потужне поєднання передової вентиляційної терапії та всебічного моніторингу. Його можливості включають DIVA (прямий впорскування летючих анестетиків) і TIVA (загальна внутрішньовенна анестезія), що забезпечує переконливу і ефективну анестезію. Zeus® IE оснащений безліччю функцій, які оптимізують робочі завдання на кожній стадії процесу. Його інтерфейс користувача заснований на широко відомої платформі Dräger з відкритою архітектурою, яка готова прийняти будь-які ІТ-рішення, сьогодні і в майбутньому.

Терапія

Система Zeus® Infinity® Empowered призначена для забезпечення вентиляції клінічного якості. Наявність вбудованого турбінного вентилятора TurboVent 2 має на увазі, що ви можете підтримувати спонтанне дихання в будь-якому режимі з практично необмеженим тиском вдиху. Zeus® IE може працювати з пацієнтами будь-якого віку і стану.

Безпека

Систему Dräger Zeus® Infinity® Empowered відрізняють різні функції безпеки, яких ви не знайдете в інших наркозних апаратах. Від підтримки прийняття рішень, інтелектуальної системи тривог до вбудованої бази даних ліків - система Zeus® IE надає вам всю цю інформацію і оберігає вас від можливих помилок.

Управління

Витончені функції автоматизації Zeus® Infinity® Empowered забезпечують неперевершене управління процесом анестезії. Наприклад, новаторська технологія анестезії з контролем цільових параметрів Dräger Target Controlled Anaesthesia (TCA) дозволяє задавати цільові параметри анестезії і потім автоматично розраховує найбільш ефективні шляхи їх досягнення з урахуванням безпеки пацієнта. А ви тим часом можете займатися пацієнтом.

Ефективність

Завдяки таким функціям, як контроль за часом, автоматична діагностика системи, нагадування про необхідність проведення техобслуговування, всебічне документування і вбудоване з'єднання з діагностичною службою DrägerService, система Zeus® IE дозволяє економити час, коли справа доходить до періопераційних завдань. Знижуються простої, що дозволяє знизити загальну вартість володіння обладнанням.

Інтеграція

Поєднуючи в собі передовий наркозний апарат з монітором пацієнта і автоматизованою системою внутрішньовенного введення інфузійних розчинів, Zeus® вже зайняв лідируюче положення в плані системної інтеграції. Поєднавши операційну з іншими відділеннями лікарні, ви можете оптимізувати і прискорити свої процеси, підвищити якість лікування, знизити витрати часу і сил. Система Zeus® Infinity® Empowered призначена для тісної взаємодії з системою Dräger Infinity® Acute Care, яка надає доступ до моря інформації. У найближчому майбутньому в рамках розвитку цієї концепції з'являться нові компоненти, що працюють з Zeus®, такі як кишеньковий транспортний монітор і багато іншого.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь