Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги використання Cleverence

Компанія Клеверенс більше 10 років працює на ринку автоматизації робочих місць мобільних співробітників, будучи постачальником унікальних програм і рішень власної розробки.

Програмне забезпечення Клеверенс працює з більшістю моделей сучасного обладнання, представленого на російському ринку і використовуваного для вирішення завдань мобільного автоматизації збору даних, маркування та обліку. Це дозволяє компанії тримати стійко високу частку в сегменті ПЗ для терміналів збору даних, мобільних принтерів і RFID. В основі лежать програмні продукти власної розробки, такі як мобільна платформа Mobile SMARTS і рішення під брендом Wonderfid (детальніше - на https://cleverence.in.ua/).

Мобільні співробітники - це в більшості своїй прості комірники, вантажники, обліковці і т.д. Надійні, прості і функціональні рішення від Клеверенс дозволяють їм виконувати свою роботу швидше і точніше. Економія грошей компанії починається з самого низового співробітника.

Місія компанії дуже проста «Ми перетворимо бізнес за допомогою мобільності».

Основним профілем діяльності компанії "Клеверенс" є розробка і продаж готового програмного забезпечення для автоматизації діяльності підприємств за допомогою мобільних пристроїв, технології штрихкодування і радіо-частотної ідентифікації.

Це включає в себе:

  1. автоматизацію роботи складу, електронний документообіг;
  2. збір звітності для облікових систем - розподілені системи збору даних, інтеграція інформаційних систем;
  3. ПЗ для мобільних пристроїв з вбудованими сканерами штрихкодів і RFID-міток;
  4. ПЗ для мобільних пристроїв для автоматизації роботи sales force і анкетування.

Для зберігання інформації про товари та їх кількісні характеристики в системі використовуються довідник номенклатури.

Кожна позиція номенклатури (Cleverence.Warehouse.Product) в системі Mobile SMARTS містить інформацію про найменування, артикул, базовому штрихкоді, а також типах упаковки товару.

Для кожного товару в системі може бути задано кілька типів упаковки товару (Cleverence.Warehouse.Packing), наприклад пачка, блок і коробка.

Упаковка має власний штрихкод, який може відрізнятися від штрихкоду самого товару.
Цей штрихкод також ідентифікує товар, однак робота системи з ними дещо відрізняється. При скануванні в клієнтському додатку базового штрихкоду товару, користувачеві буде запропоновано вибрати тип упаковки (якщо їх декілька), або обчислення будуть проводитися на основі основного типу упаковки, зазначеного у властивості Product.BasePackingId.

При скануванні штрих-коду упаковки, вибір саме цієї упаковки буде зроблений системою автоматично; залишиться тільки ввести кількість. Також слід враховувати що як базовий штрихкод, так і штрих-коди упаковок можуть бути порожніми. Пріоритетним для системи є базовий штрихкод. Тому, якщо штрихкод у упаковки той же, що і базовий штрихкод товару, при скануванні буде вважатися, що обраний базовий штрихкод, а упаковку буде запропоновано вибрати зі списку.

Шаблони штрихкоду

Додаткова можливість, що надається упаковками, - можливість застосовувати шаблони штрих-коду. Це дозволяє вводити в систему нефіксовані штрих-коди, що містять значущу інформацію (наприклад, термін придатності товару або його кількість). При скануванні буде проводитися порівняння штрихкоду на відповідність заданим шаблоном і, в разі відповідності, відбуватися заповнення витягнутих з нього даних.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь