Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як можна вигідно купити техніку Apple б / в

Бренд Apple відомий у всьому світі. Гаджети цього виробника завжди в тренді, є предметом інтересу і бажання основної маси споживачів. Але продукти компанії Apple досить дорогі, їх вартість відповідає якості, надійності і функціональності. Тому придбати новий пристрій може дозволити собі не кожен.

Багато фанатів «яблучних» гаджетів віддають перевагу покупці старого телефону в магазині Сторинюа. Це обладнання, яке деякий час використовувалося іншим власником, тому відрізняється за ціною і часто досить значно.

Купівля вживаного пристрою - це відмінний спосіб заощадити, оскільки багато хто продає свої телефони та планшети практично відразу після того, як з'являється нова модель яблучного гаджета. Деякі міняють телефон щороку або кожні два роки. Причини різні: бажання мати новітні технології, вигідну пропозицію від оператора і т. Д. Є люди, які особливо піклуються про своєму смартфоні. В цьому випадку ви можете купити Б / У Айфони, які прослужать вам роками.

Очікувана тривалість життя б / у телефону, який ви думаєте придбати, в значній мірі буде залежати від:

  1. тривалості його використання попереднім власником;
  2. ступеня зношування виробу.

Ринок техніки б / в в Україні величезний, але часто можна зіткнутися з продавцями нечесними. Тому краще купувати старі гаджети у перевірених продавців.

На інтернет - ресурсі Сторінюа ви можете безпечно купити, продати або обміняти оригінальну техніку компанії Apple. У каталозі представлений широкий вибір гаджетів, що були у вжитку. Тут ви можете придбати цікаву для вас модель, оригінальний і якісний товар, при цьому істотно заощадити.

Як вибрати iPhone б / в

Іноді гонитва за новинками не варто витрачених сил і грошей. Б / у обійдеться куди дешевше флагманських новинок. Продуктивність і якість не будуть сильно поступатися. У співвідношенні ціни і якості, це - гідний вибір для любителя продукції Apple. Одна прискорена бездротова зарядка чого варто (якої, між іншим, немає на деякі новинки).

Вибираючи iPhone б / у, необхідно враховувати нюанси:

  • IMEI код смартфона. Завдяки ресурсу iphoneimei.info, можна переконатися в достовірності айфона;
  • основним показником ремонту є пластикові болти, які відрізняються від заводських, а також викручувалися чи заводські для повторного використання;
  • перевіряти роботу роз'ємів;
  • важливо також перевірити тонкість перенесення кольорів айфона, чи був замінений дисплей.
    Зробити це можна, нахиливши смартфон, звертаючи увагу на баланс кольорів. Якщо явно переважає сірий колір - ймовірно, екран піддавався ремонту.

Де купити iPhone б / в?

Купуючи техніку Apple б / в, важливо враховувати ряд нюансів і перевіряти покупку вручну. При замовленні смартфона з маркетплейсов, такої можливості, природно, немає.

Інтернет-магазин дозволяє клієнтам перевірити стан і роботу пристрою. На базі магазину працює сервісний центр. Він проводить технічну експертизу кожного смартфона. На кожну модель айфона магазин надає гарантію до 6 місяців. Техніка Apple привезена з США без посередників.

iPhone б / в легко замовити на сайті і оформити кур'єрську доставку по Харкову безкоштовно. У будь-яку точку України здійснюється доставка Новою Поштою.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь