Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Корисні поради: як правильно вибрати повітряні кульки

Як же треба правильно вибирати повітряні кульки?

З дитинства кожен пам'ятає, як батьки приносили повітряні кульки, 5-6 штук надував тато і пару куль діставалося дитині. Вся ця гра затягувалася на кілька годин.

На сьогоднішній день кулі мають зовсім іншу роль в житті як дитину, так і їх батьків, і їх більше використовують в якості подарунків, а не в розвиваючих цілях.

У вік комп'ютерів та Інтернету не обов'язково йти в магазин або на ринок, щоб вибрати кульки. Можна просто зайти на сайт http://ukrasharik.com/gelevye-shariki та зробити замовлення, і в призначений час, в потрібному місці ви отримаєте, що замовили, без зайвих зусиль. Ви зможете щиро милуватися кульками і гратися ними, як діти.

Але перед тим, як замовляти повітряні кульки, потрібно визначитися з подією, для якої їх купують.

На день народження вони можуть бути у вигляді квітки або навіть у формі звіра, якщо надути і скрутити з нього фігурку, а на корпоратив це міг би бути кольорова кулька з принтом на ньому. Для кожної події буде своя форма і колір, будь це день народження, весілля, ювілей, корпоративне свято або просто сюрприз для дівчини або улюбленого - потрібно вибрати свій вид куль. Від цього залежить загальне враження.

Продавець повітряних кульок - це професіонал з необхідним обладнанням та знаннями багатьох нюансів надання даної послуги, і при покупці він повинен взагалі-то вас проконсультувати, але краще відразу бути «підкованим» в деяких питаннях.

При дзвінку до фахівця потрібно лише уточнити тематику свята, якість кульок, їх наповнення (повітря або гелій) і скільки ви розраховуєте за часом, щоб вони літали, і, звичайно ж, найголовніше - сказати про суму, яку ви готові витратити на це чудо . Від якості матеріалу, з якого зроблена кулька, залежить час, який він проведе в повітрі і не здується. Вам зададуть кілька навідних запитань і запропонують оптимальний варіант саме для вас.

Звичайно, всі хочуть подешевше, але при цьому дешевизни без втрати якості не буває. Не женіться за дешевизною. Купівля повітряних кульок за трохи більшу суму може потім окупитися і виявитися гарним вкладенням, адже якісні кулі прослужать набагато довше, хіба що ви купуєте їх на один день. В основному, купуючи кульки, розраховують, що вони політають більше, ніж пару годин або день, і хочуть, щоб вони радували очі хоча б тиждень.

Отже, ви вже визначилися з приводом (запустити в небо, подарувати коханій людині, для прикраси залу або просто подихати гелієм заради сміху або інше) і вирішили, які повітряні кульки ви хочете, а також знаєте суму, яку ви готові заплатити за них.

Як правило, люди вважають за краще вітати іменинника з раннього ранку, так як хочуть його здивувати. Це теж не проблема.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь