Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати сучасну термокружку

Термокружки - що це, навіщо потрібно і де використовується.

Шукаєте оригінальний, цікавий і стильний сувенір для своїх близьких, клієнтів або ділових партнерів? Відмінним рішенням буде замовити термокружки. Перевага даного подарунка в тому, що він не тільки має презентабельний зовнішній вигляд, але і відрізняється практичністю. Сьогодні це вже невід'ємний аксесуар сучасної людини, темп життя якого динамічний і активний. Кружка довго зберігає тепло, дозволяючи насолоджуватися смаком улюбленого гарячого напою буквально «на бігу».

Багато людей ведуть здоровий спосіб життя, нерідко подорожують, ходять в походи або ж чимало часу проводять за кермом. Як в такому ритмі встигати робити перекушування? Дуже просто - в цьому може допомогти термокружка.

Здавалося б, у чому відмінність від термоса?

В першу чергу, термокружка набагато компактніше. Це невелика і дуже зручна річ, яка може бути дуже корисна будинку, в офісі, в машині, у відрядженні і на відпочинку. Припустимо, Ваша робота часто змушує вас сідати за кермо і цілими днями їздити по місту. Тоді, термокружка для Вас просто незамінна. Термос займає надто багато місця. А ось кружка ідеально підійде для відсіку, призначеного для стаканчиків.

Також "кишенькова" помічниця практична тим, що ви спокійно можете заварити там, наприклад, локшину. Термоси, як правило, мають вузьке горлечко, тому не підходять для цих цілей, а термокружка відмінно впорається з цим завданням. Термокружку купить можна в будь-якому спеціалізованому місці.

Крім цього, в чудо-кухоль можна покласти харчові продукти, наприклад, овочі, ягоди або фрукти. Прямо в неї можна покласти і різні каші.

Крім того, термокружка здатна утримувати не тільки тепло, але і холод. У спеку в неї можна налити охолоджені воду або сік і пити протягом дня. Прохолодні страви і напої зберігаються приблизно 12 годин.

Загалом, термокружка-це справжній маст-хев для тих, хто веде активний спосіб життя. Адже такий міні-термос прекрасно поміщається в рюкзак і навіть в жіночу сумочку, не займаючи при цьому багато місця.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь