Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як продати iPhone за програмою trade-in і чи вигідно це

Куди здати старий телефон, якщо дуже хочеться новий і зі знижкою
Для того, щоб провести обмін айфон на новий, незалежно, відбувається він по гарантії або платно, повинні бути дотримані умови:

  1. немає слідів розтину апарату;
  2. всі частини повністю оригінальні;
  3. телефон не вкрадено;
  4. відключена функція «Знайти iPhone» iCloud;
  5. телефон сертифікований.

Якщо апарат придбаний у офіційного представника Apple, його не намагалися чинити самостійно або у «сірих майстрів», платний і гарантійний обмін iPhone на новий разом з https://swoop.in.ua/ не викличе труднощів. Якщо ж апарат придбаний за кордоном, виникнуть нюанси, але обмін пристроїв, придбаних не на території країни, теж можливий.

Офіційний обмін айфона на новий по гарантії і платно

Власникам останніх моделей iPhone необхідно перед заміною дізнатися сертифікацію апарату (в більшості сервісів обмін iPhone останніх поколінь можливий тільки для апаратів Ростест, але в нашому ми міняємо навіть американські моделі). Перевірити можна самостійно за серійним номером на сайті Apple або за допомогою співробітників центру.

Якщо телефон призначений для європейського або американського ринку, платний обмін iPhone на новий доведеться робити через центри-посередники. За окрему плату ми відправимо телефон в ЄС. Там в центрах-партнерах проводиться обмін iPhone на новий. Після чого поштою надсилають власнику.

Варто відзначити, що на відміну від гарантійного обслуговування, заміна відбувається не тільки в країні придбання апарату. Обмін iPhone, купленого в Америці, буде проводитися і в нашому сервісі.

Офіційна програма прийому старих iPhone в обмін на нові (trade-in). Які умови програми, які iPhone приймають, чи вигідно це чи краще продати iPhone на вторинному ринку? Детально розібралися з роботою програми trade-in в цьому матеріалі.

Що таке trade-in?

Trade-in - програма обміну старих пристроїв на знижку при покупці нового. При здачі пристрою в trade-in, воно оцінюється виходячи з актуальності моделі, його технічного та зовнішнього стану. Сума, на яку було оцінено пристрій, надається користувачеві як знижки на придбання нового.

Якщо говорити максимально простими словами, то ви приносите свій старий iPhone в магазин, здаєте його (після оцінки) і тут же отримуєте знижку на покупку нового iPhone в цьому ж магазині.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь