Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ОРЕНДА ГЕОДЕЗИЧНИХ АКСЕССУАРІВ

Геодезичні дослідження з використанням вимірювальних інструментів неможливі без застосування спеціальних аксесуарів. Вони дозволяють міцно і надійно закріпити вимірювальні пристосування в потрібних точках, розмістити відбивачі на місцевості. Запастися необхідною кількістю аксесуарів для виконання геодезичних вишукувань неможливо.

Це вимагає занадто великих фінансових вкладень, а куплене дороге устаткування буде простоювати, коли в ньому відсутня необхідність. Тому, якщо вам потрібен конкретний аксесуар для виконання геодезичних вимірювальних робіт, його краще взяти в оренду в спеціалізованій компанії.

fullerdome.com/services/rent-geodesic-structures надає в оренду широкий асортимент аксесуарів для геодезичних приладів. У нас ви знайдете всі необхідні допоміжні пристосування для виконання робіт зі збору даних на «польовому» етапі робіт.

Різновиди аксесуарів

У нашій компанії ви можете взяти в оренду наступні види аксесуарів:

  1. Штативи для установки вимірювальних приладів. Являють собою надійні, важкі, потужні і міцні триподи, які дозволяють надійно закріпити лазерний сканер, тахеометр, теодоліт або інший вимірювальний прилад. Передбачена можливість регулювання висоти опор для розміщення приладу на потрібній висоті від рівня грунту.
  2. Вішки телескопічні. Невеликі розсуваються штанги, на яких закріплюються відбивачі для роботи вимірювальних приладів в відбивної режимі, GNSS-приймачі і інші пристрої. Дозволяють точно позиціонувати пристрій на потрібній точці і потрібній висоті. Завдяки телескопічної конструкції вішка в складеному стані займає мінімум місця і легко транспортується.
  3. Відбивачі. Застосовуються для вимірювань за допомогою теодолітів або тахеометров в відбивної режимі. Значно збільшують дальність і точність вимірів. Відбивачі оснащені спеціальними щитками, що полегшують наведення пристрою за допомогою оптики.
  4. Треггери. Застосовуються для кріплення геодезичних приладів до штативам. Мають гвинтові механізми вирівнювання пристроїв для їх установки строго по горизонталі. Додатково можна орендувати адаптери для треггеров, за допомогою яких можна закріпити їх на штативах з різними посадочними отворами.
  5. Антени для GNSS-приймачів. Покращують прийом супутникової навігаційної інформації при визначенні координат точок на місцевості. Переваги оренди аксесуарів

Оренда аксесуарів має такі плюси:

Основний плюс - скорочення витрат на проведення досліджень. Це збільшує рентабельність роботи компанії.

  1. Ви можете вибрати з каталогу ті пристрої, які підходять для виконання конкретних вимірювань найкраще;
  2. Ви можете взяти в оренду то кількість аксесуарів, які потрібно для вимірювань на великому об'єкті або декількох об'єктах;
  3. Ми перевіряємо справність всіх аксесуарів, тому ви гарантовано отримуєте пристосування, готові до використання в поточний момент.

Як замовити

Ви хочете взяти в оренду геодезичні аксесуари? Виберіть потрібні вам пристосування в каталозі і оформите заявку за допомогою форми замовлення або у наших менеджерів. Контактні телефони для зв'язку і адреса офісу вказані на сайті.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь