Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати геймерський ПК

Кожна комп'ютерна гра має ряд системних вимог. При виборі нового ігрового ПК необхідно орієнтуватися на системні вимоги, які характерні для ігор улюбленого вами жанру.

Як зібрати ігровий пк справжнього геймера, керуючись характеристиками улюблених ігор?

Початковий рівень

Якщо ви - справжній фанат олдскульних, усіма обожнюваних ігрових хітів, то в фінансовому плані вам крупно повезло. Щоб грати в такі ігри, не потрібен потужний комп'ютер. Цілком достатньо ПК з простими характеристиками, який можна купити за порівняно невеликою ціною. Наприклад, це може бути комп'ютер з 4-х ядерним процесором, частотою до 3 Ггц і жорстким диском на 1 Тб. На відеокарті краще не економити. Як правило, геймери вибирають Radeon або GTX мінімум на 2-4 Гб. А в цілому - чим більше, тим краще.

Золота середина

Любіть грати в сучасні, але для душі або просто щоб провести цікаво час з друзями? Популярні бестселери на кшталт Dota-2, CS: GO або World Of Tanks вимагають системний блок комп'ютера середньої цінової категорії, наприклад game impression.

Фахівці рекомендують системник від Intel (перевагу краще віддати i5 або i7). Нічим не поступається йому геймерський системник AMD FX-9370. Частота від 3 Ггц. ОЗУ не менш 12 Гб. Обов'язково необхідно придбати твердотільний накопичувач, який буде працювати спільно з містким жорстким диском.

Вищий клас

Цінителі новинок знають, що їм ніяк не обійтися без заліза з максимальною конфігурацією. Починати збирати ігровий комп'ютер для справжнього фаната якісних відеоігор потрібно з процесора AMD Ryzen або Intel i7. Пам'ять жорсткого диска в даному випадку вимірюється терабайтами, а прийнятні відеокарти стартують з GeForce GTX 1070.

Резюмуючи все вищеперелічене, варто сказати, що зібрати оптимальний ПК для онлайн і офлайн ігор досить складно, не маючи відповідного досвіду. Завжди є ризик купити не ті деталі, зламати їх і витратити чималі гроші даремно. Якщо ви не розбираєтеся в збірці комп'ютерів, краще виберіть готову модель в геймерском інтернет-магазині. Така покупка заощадить ваш час і нерви. Та й гроші теж, адже купивши якісний готовий ПК його не доведеться апгрейдити в найближчі 5 років точно. Комп'ютер буде працювати швидко і без проблем.

Досвідчені продавці інтернет-магазину https://impression.ua завжди готові надати детальну консультацію і допомогти з вибором оптимального для вас ПК.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь