Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги пентхаусів

Слово «пентхаус» викликає у кожної людини асоціації з розкішними апартаментами, на які встановлена висока ціна. Як правило, пентхаусом називається окрема територія, яка розташовується на даху житлового будинку. Власник отримує не тільки відмінний вид, а й окремі тераси і галявини.

Дана площа не залежить від сусідніх, тому оснащена окремими ліфтом, кондиціонуванням і вентиляцією. Значний простір дозволяє враховувати в процесі конструювання як смаки власника, так і сучасні дизайнерські підходи. Багато власників примудряються помістити на території тенісний корт, майданчик для гольфу, місце для міні пляжу, мангал. А іноді - і майданчик, який використовується для вертольота. До речі, купити пентхаус в Івано-Франківську можна за вигідною ціною.

Варто відзначити, що пентхаусом вважається тільки такий простір, який включає вихід на галявину або терасу. В інших випадках, якщо житло знаходиться на даху, воно є тільки мансардою. Пентхаус (в порівнянні з мансардою) знаходиться на рівній вертикальної поверхні.

У пентхаусів є кілька переваг:

  1. Високий рівень комфорту.
  2. Панорамний вид.
  3. Відмінні екологічні показники.
  4. Чисте повітря в міських умовах.
  5. Спокійна атмосфера.
  6. Тиша, яка допомагає людині відпочити від стресів.
  7. Використовується в якості зони для відпочинку і занять спортом.
  8. Підходить для реалізації креативних дизайнерських ідей та оригінального інтер'єру.

За рахунок наявності свого ліфта власникові не доводиться стикатися з сусідами. Варто зазначити, що площа пентхауса приблизно в 7 разів більша, ніж стандартних квартир.

Але у пентхаусів відзначаються і свої мінуси: висока ціна (в тому числі і за комунальні послуги), великі витрати на ремонт.

Житло в пентхаусі вважається чимось середнім між приватним будинком і елітною квартирою. Якщо у людини пристойні доходи, то наявність пентхауса допомагає їй підкреслити свій статус і заможність. Така територія є індикатором стилю і розкоші, знаходиться в хорошому районі або недалеко від центру.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь