Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати зручну шафу-купе

У житті кожної людини настає момент, коли потрібно вирішувати питання розміщення речей. Найбільш практичний і зручний варіант - купити шафу купе в інтернет магазині https://vitalmebli.com.ua/shkafi/. Вона має безліч переваг: містка, ергономічна, функціональна і красива. Про те, як її вибрати, ми детально поговоримо в нашій статті.

Матеріал виготовлення

В першу чергу, зверніть увагу на матеріал виготовлення. Найчастіше використовується деревно-стружкові плити. З цього матеріалу виготовлена практично вся корпусні меблі, представлена в нижньому і середньому ціновому сегменті. ДСП являє собою стружку дерева, яка пресується і склеюється синтетичною смолою. Матеріал боїться вологи, перепадів температурного режиму і механічного впливу. Гарантійний термін служби такого шафи становить 7-10 років.

Шафи-купе, представлені в преміальному сегменту ринку, мають дерев'яний корпус. Використовується масив дуба, сосни, червоного дерева, берези та інших порід дерев, які характеризуються високою міцністю. Такі меблі вірно прослужить протягом багатьох десятків років. А ще вона підкреслить високий статус і відмінний смак господаря будинку. Єдиний недолік - висока вартість, яка припаде до кишені далеко не кожному. Тому така шафа можна зустріти тільки в дорогих інтер'єрах.

Внутрішнє наповнення

Внутрішнє наповнення шафи може бути абсолютно будь-яким. Виробник може запропонувати кілька варіантів розміщення конструкційних елементів. У верхній частині найкраще розмістити коробки і контейнери, в які можна складати речі, якими користуєтеся не так часто - парасольки, рукавички, сумки, капелюхи. Взуття кладуть на підлогу. Для неї також передбачені спеціальні конструкції, які забезпечують до неї швидкий і зручний доступ. Висувні ящики призначені для зберігання нижньої білизни і дрібних речей. Штанга з вішалками призначена для розміщення сорочок, пальто, речей в підлогу. Футболки, светри, джинси, шорти, домашній одяг зручно зберігати в середній секції шафи, на полицях. При виготовленні шафи на замовлення можна самостійно вибрати внутрішнє наповнення, що дуже зручно.

Розмір

Габарити шафи безпосередньо залежать від місця його установки. Меблі можна вдало вмонтувати в нішу або між іншими меблями. Така шафа не має бічних стінок, тому економить не тільки місце, але і бюджет.
Якщо вбудована шафа купе для спальні не підходить, то варто вибрати корпусний або кутова шафа. Їх розміри можуть бути будь-якими - можна знайти на одну або навіть на три дверцята. Чим більше тим краще. Великий шафа здатний замінити собою повноцінну гардеробну.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь