Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Основні переваги iPhone 6S

У iPhone 6S - особливий характер. Виробники забезпечили пристрій зручним дисплеєм і багатьма корисними функціями. Техніка моментально реагує на всі капризи свого господаря: повертає горизонтально робочий стіл і навіть розпізнає силу натискання на дисплей.

Діагональ iPhone 6s Rose Gold - 4,7 дюйма. Завдяки технології Force Touch «розумна» техніка особливо чутлива і здатна відгукуватися на багато жестів свого власника. Наприклад, таким чином можна регулювати роботу музичного плеєра. Сильніший дотик прискорить перемотування.

На швидкість роботи скаржитися не доведеться. iPhone 6S обдарований 64-бітовим процесором А8. Це дозволяє бути гаджету кмітливим. Він працює на 20% спритніше в порівнянні з попереднім поколінням, а справляється з графікою - на 50%. Бездротова мережа Wi-Fi майже літає - в порівнянні з попередніми версіями працює в три рази швидше. А чіп поліпшений по відношенню до першого iPhone в 84 рази.

Але власникам важливо і те, як виглядає iPhone. На задній кришці красується логотип, а панель збоку виконана з цільного металу. Правда, в порівнянні з минулою моделлю більш мініатюрна - 6,9 мм товщина.

Ззаду злегка випирає камера. Вона теж радує своїми можливостями і має 12 мегапікселів. До речі, айфон 6s розпізнає як посмішку, так і моргання.

Телефон оснащений 2 Гб оперативної пам'яті. Так що можна сподіватися на поліпшення роботи ігор, додатків і браузера. Корисні кнопки гаджета дозволяють за лічені хвилини копіювати, вирізати і вставляти текст. Більш того, техніка навіть вгадує, що саме користувач бажає написати.

Багато технологій, які використані в телефоні, є і в інших пристроях компанії. Наприклад, якщо ви зібралися Придбати годинник Apple, то теж будете користуватися Force Touch. Вона інтегрована як в смарт-годинник, так і в деякі моделі ноутбуків від компанії. У телефоні iPhone 6S ж вона з'явилася вперше. Але користувачі вже оцінили можливості технології по достоїнству.

Що стосується автономності, то, якщо ви віддаєте перевагу спілкуватися наживо, а не проводити цілий день в телефоні, то цілком ймовірно, що заряду смартфона вистачить до вечора, в іншому випадку вже до обіду вам доведеться шукати розетку, щоб «оживити» ваш девайс. У будь-якому випадку, це не той пристрій, що дає впевненість у тому, що він в самий невідповідний момент не розрядиться. Вирішити цю проблему зможе потужний Power bank.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь