Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

UniSender - комфортний і ефективний сервіс поштових розсилок

Стрімкий і постійний розвиток інтернету привів до того, що будь-який бізнес використовує свій сайт не тільки як іміджеву рекламу або інформаційний ресурс, але і як інструмент для більш успішної і швидкої взаємодії з клієнтами, партнерами або працівниками. Сьогодні база клієнтів присутнє практично в кожній компанії, напрацьовані контакти не втрачаються, правильна організація взаємин дозволяє трансформувати випадкового покупця в постійного і лояльного клієнта.

Підтримувати взаємодію зі споживачами можна різними способами, одним з найбільш ефективних і дієвих є UniSender - сервіс поштових розсилок, що дозволяє оперативно поширювати інформацію відразу багатьом клієнтам і передплатникам. Даний сервіс обходить численні аналогові варіанти по більшості і якості параметрів, це оцінили багато власників сайтів, і UniSender все більше і більше набирає популярність. А детальніше дізнатися про інтеграцію з конструктором Tilda можна за цим посиланням http://help-ru.tilda.ws/formsunisender вже зараз.

Сервіс UniSender був запущений ще в 2008 році, але з тих пір багато його опцій зазнали змін, були доопрацьовані і вдосконалені. Сьогоднішній UniSender дозволяє працювати з комфортом, створювати привабливі та ефективні розсилки, успішно досягати маркетингових цілей.

У тарифному плані сервіс UniSender пропонує максимально демократичні і зручні умови, багато користувачів взагалі можуть працювати з ресурсом безкоштовно. Наприклад:

- при відправці до 1500 листів, сервіс працює безкоштовно, з урахуванням того, що число передплатників не повинно перевищувати 100 осіб;

- при групі передплатників від 100 до 500, можливо відправити до 7500 листів абсолютно безкоштовно, достатньо вставити в кожне послання логотип сервісу та повідомити одержувача про використання даного інструменту. Аналогічна інформація повинна бути присутня на сайті компанії.

При перевищенні описаних лімітів оплата послуг UniSender все одно залишається привабливою і комфортною. До речі, на відміну від багатьох подібних ресурсів в розсилці UniSender відсутня реклама, за винятком випадків, зазначених вище.

Крім сказаного, сервіс поштових розсилок UniSender має ще величезну кількість переваг. Ось деякі з них:

- комплекс ефективних інструментів;

- для всіх акаунтів доступна докладна статистика;

- зручні варіанти інтеграції з найбільш популярними і затребуваними платформами;

- присутні безкоштовні шаблони для листів;

- є інтеграція з Google Analytics;

- доступна вартість і можливість користуватися сервісом безкоштовно.

Згідно багатьом оглядам, UniSender лідирує серед аналогічних пропозицій, споживачі оцінюють ресурс, як найбільш ефективний і комфортний. Кожній компанії варто спробувати оцінити бездоганно успішну роботу з UniSender.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь