Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кредит онлайн в Україні: особливості оформлення

В Україні в останні кілька років зростає популярність онлайн кредитування. Це простий спосіб вирішити фінансові труднощі, зазвичай мікрофінансові організації пропонують отримати до 15 0000 гривень на карту на 30 днів.

Чим більша конкуренція на ринку, тим більш вигідні умови пропонують сервіси. Тому зараз онлайн кредит має значно більше переваг, ніж на початку зародження такої системи. Серед них:

  1. Простота оформлення. Отримати потрібну суму можна вдома, на роботі, або навіть на прогулянці, при використанні одного тільки смартфона або ноутбука. Достатньо мати доступ до інтернету, зробити кілька кліків, і гроші вже на вашій карті!
  2. Можна отримати гроші без довідок, поручителів, та іншої бюрократії. Сучасні сервіси максимально спрощують процес, і тепер потрібно надати тільки паспорт і код.
  3. Гроші видають навіть пенсіонерам, жінкам в декреті, студентам і безробітним, а далеко не кожен банк видасть таким клієнтам навіть кредитну карту.
  4. Швидкість схвалення теж вражає - можна отримати відповідь вже через 1 хвилину! Не скрізь, але є сервіси, які це пропонують. Середній час розгляду заявки - 10 хвилин, теж зовсім недовго.
  5. Велика частина МФО розглядає заявки вночі і у вихідні. До речі, показник схвалень часом досягає 92%.

Тобто в складній фінансовій ситуації тепер завжди є куди звернутися - і навіть не доведеться розповідати, навіщо вам гроші.

Але це не всі переваги такого способу кредитування, інші, як уже було сказано вище, викликані великою конкуренцією на ринку. Тепер у клієнта є реальна можливість отримати позику під 0%, або із суттєвою знижкою. Щоб залучити користувачів, сервіси постійно дарують промокоди на знижки, розігрують призи, і формують цікаві системи лояльності, пропонують безкоштовну систему пролонгації (продовження терміну договору без штрафів і санкцій).

Але, щоб дійсно все було так гладко, потрібно відповідально ставитися до зобов'язань. Всі умови угоди прописані в кредитному договорі, але багато хто нехтує читанням цього документа перед його підписанням. Це головна помилка позичальників - обов'язково вивчайте всю інформацію, і дотримуйтесь термінів виплати. Інакше ризикуєте зіпсувати свою кредитну історію, і в майбутньому не мати можливості отримати кредит.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь