Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Для чого потрібні маркетингові дослідження

Неякісний сайт, невдала реклама, провальний брендинг або Незлагоджений канал комунікації з клієнтами - це (і багато іншого) може виправити або заново створити маркетингове агентство. Для успішного існування малого і середнього бізнесу важливий продукт, який вони продають.

А ось як його грамотно піднести споживачам і успішно зайняти своє місце на ринку допоможуть зробити фахівці-маркетологи.

Починаючи власну справу, власник вкладає свої або кредитні гроші. З цього, кожна копійка на рахунку і багато хто відмовляється від послуг агентств. Вважають, що це дорого і зовсім неважливо. Сподіваючись максимально заощадити на популяризації товарів, послуг бізнесмени губляться в потоці справ. А інформацію по просуванню не можуть самі систематизувати, аналізувати і впроваджувати. Успішно самостійно «вистрілити» вдається одиницям. Та й завжди є прагнення бути краще конкурентів. Але розвиватися без величезних бюджетів реально! Що б зберегти баланс або хоча б пролити світло на тонкощі роботи щодо поліпшення бізнесу, все одно доводиться звертатися за допомогою до професіоналів, які проводять маркетинговые исследования в Украине.

Для чого звертатися до маркетингових агентств?

Поліпшити показники продажів, впізнаваність бренду, забезпечити зростання, розширення справи і, як результат, примножити прибуток - такі загальні завдання маркетингового агентства. Маркетинговий аналіз - це дослідження слабких і сильних сторін бізнесу, які гальмують і, навпаки, прискорюють розвиток бізнесу. Після, складається план дій по оновленню проекту. Ця маркетингова стратегія опрацьовується виключно під конкретного клієнта. Кінцева мета - вивести бізнес на кращий рівень, де круті перспективи, більше замовлень і вище прибуток.

Співпраця з маркетинговим агентством буває короткостроковим і тривалим. Фахівці Діджитал можуть, наприклад, тільки створити сайт або вести соціальні мережі, розробити рекламу ... Довгострокова діяльність більш вигідна для бізнесу, так як маркетингове агентство досконало володіє всією інформацією про об'єкт роботи і бере на себе зобов'язання незмінно слідувати плану затвердженої стратегії.

Як вибрати маркетингове агентство?

Нині на ринку безліч маркетингових агентств. Багато обіцяють блискучі результати в найкоротші терміни. Але потрібно бути реалістами: маркетинг - це не миттєва панацея від проблем в бізнесі. На все потрібен час.

На що слід звернути увагу при виборі маркетингових наставників?

  1. Критерій «ціна» - ключовий в утвердженні варіанти співпраці. Якщо ще не заробили на найкрутіші маркетингові агентства, це не означає, що слід вибирати найдешевші і сумнівні. Дотримуйтеся «золотої середини».
  2. Роблячи вибір, звертайте увагу на портфоліо. Ви ж наймаєте собі працівника, так ознайомтеся з його роботою. Вивчіть кейси вже виконаної роботи.
  3. Переконайтеся в порядності маркетинг-компанії. Чи не звинувачують її в крадіжці ідей, недобросовісної конкуренції, невиконанні роботи в строк? Відгуки - ваше все. Так, і «сарафанне радіо» теж допоможе переконатися в виборі.
  4. Подивіться, як агентство себе підносить, піариться. Якщо воно не може себе як слід прорекламувати, що ж вони роблять з бізнесом клієнта?
  5. Зверніть увагу, які саме послуги пропонує маркетингова компанія, вважає за краще короткочасне або тривале співробітництво.
  6. Особисте враження. Якщо було спілкування зі співробітниками агентства, оцініть, як поставилися до потенційного клієнта, чи вчасно відповіли, дали відповіді на всі питання? Перший контакт може бути вирішальним фактором.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь