Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Автомобілі Toyota - класика та стиль

Фірма Тойота (Toyota) є найвідомішою Японської автомобільної маркою на сьогоднішній день. На машинах, випущених цим концерном, їздять люди різних верств суспільства, незалежно від сімейного стану та інших нюансів. Історія цієї компанії починається в 1933 році, в зв'язку зі створенням фірмою Toyota Automatic Loom Works власного автомобільного департаменту.

Перша ж машина побачила світ лише в 1936 році і отримала нехитру назву AA. Незабаром після першої машини було випущено нове вантажне авто G1. Ну а в 1937 році департамент великої компанії став самостійним підприємством Toyota Motor Co., Ltd. Найзначнішим часом для компанії стали 70-ті роки, в зв'язку з популяризацією автомобілів по всій Земній кулі.

В цей час було створено безліч дочірніх підприємств, які, згодом, допомогли досягти ще більшої популярності. На сьогоднішній день Toyota (Тойота) виробляє автомобілі екстра-класу на будь-який смак. Крім того, компанія є абсолютним лідером з виробництва авто в усьому світі.

Тойота РАВ 4 2019 року: технічні характеристики, ціни, комплектації

Вперше новий кросовер четвертого покоління Toyota RAV4 був представлений в Нью-Йорку і відразу ж завоював симпатію відвідувачів виставки своїми формами, нововведеннями в конструкції і характеристиками. Окремої уваги в оновленому автомобілі заслуговують нові технічні характеристики і те, чим вони принципово відрізняються від більш ранніх модифікацій. Важливо зауважити, що Toyota RAV4 після випуску отримав найбільше позитивних відгуків у зв'язку з його доступністю і відмінними експлуатаційними характеристиками.

Як правило, мінімальна комплектація нової Тойота Рав 4 досить недешева. Більш дорогі модифікації володіють великим функціоналом, який, однак несильно відрізняється від базових опцій автомобіля. Потужність Toyota RAV4 і комплектація безпосередньо залежать один від одного. Таким чином, чим більша потужність у автомобіля, тим вище буде його ціна. До того ж чималу роль на вартість надає тип трансмісії, встановленої в машині. Автомобіль буде актуальний аж до 2020 року, що підтвердить кожен власник.

Особливості

Незважаючи на те, що новий автомобіль не сильно змінився в плані технічних характеристик, зовнішній вигляд кузова зазнав суттєвих доопрацювань. Рестайлінг Toyota RAV4 торкнувся практично кожної нині існуючої деталі, радикально змінивши форми і обриси кузова, зберігши, при цьому, загальну концепцію модельного ряду.

До основних нововведень по праву можна віднести наступні зміни:

  1. грунтовним чином опрацьована носова частина;
  2. всі встановлені габарити, денні вогні і стоп-сигнали тепер оснащені світлодіодним освітленням;
  3. оптичні елементи кілька стали нагадувати іншу модель - Yaris.
  4. У всіх комплектаціях була введена ксенонова начинка;
  5. багажник став відкриватися в вертикальному положенні;
  6. решітка радіатора немов доповнює загальну конструкцію капота, як по стилю, так і за формою.

Новий транспортний засіб буде тепер доступним потенційним користувачам в дев'яти варіантах коліровки кузова. Крім того, в залежності від особистих користувацьких переваг на вибір надається два абсолютно нових і унікальних для модельного ряду колірних оформлення Toyota RAV4.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь