Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Рання спортивна кар'єра пов'язана з ростом ймовірності отримати травму в майбутньому

Щорічно в організованих заняттях з  легкої атлетики беруть участь шістдесят мільйонів дітей, причому все більше дітей спеціалізуються в одному виді спорту до 14 років, сподіваючись отримати стипендію або професійну кар'єру в коледжі. Проте, дослідники, які представили свою роботу на спеціальному дні AOSSM / AANA сьогодні, показують, що це раннє інтенсивне участь може збільшити травми під час їх спортивної кар'єри.

«Наше дослідження показало, що спортсмени, які спеціалізувалися в своєму спортивному напрямку до 14 років, з більшою ймовірністю повідомляли про історію множинних травм в коледжі і протягом своєї спортивної кар'єри», - сказав автор, Брайан М. Кеш, доктор медичних наук з Кафедра ортопедичної хірургії в Каліфорнійському університеті в Лос-Анджелесі.

Кеш і його колеги відправили добровільний опитування 652 спортсменів, які брали участь у легкій атлетиці в одній установі. Учасникам було поставлено питання про демографію, статус стипендії, причини спортивної спеціалізації, віком спеціалізації, обсязі тренувань і історії травм / хірургічних операцій.

Всього 202 опитування були доступні для аналізу після того, як деякі були виключені через неповне або неправильного завершення опитування. Травми були визначені як ті, які не дозволяли спортсмену брати участь більше одного тижня. Високий обсяг навчання був визначений як більше 28 годин на тиждень в дошкільні роки. 86,9% проти 74% осіб, які спеціалізувалися на ранніх стадіях, повідомили про наявність травм в анамнезі (64,6% проти 49,4%), повідомляючи про множинних травмах, і ці спортсмени були позбавлені можливості брати участь в спортивних змаганнях, в середньому 15,2 проти 7,0 тижнів у тих, хто цього не почав рано займатися. Проте, ранні спортсмени також були більш схильні отримувати стипендію коледжу (92,9 проти 83,1%). Спортсмени з повною стипендією частіше повідомляли про численні хірургічні травми (11,7 проти 3,5%).

Крім того, ті, хто займався спортом понад 28 годин на тиждень до старшої школи, частіше повідомляли про численні травмах (90,0 проти 56,7%). Особи з об'ємом дошкільного навчання, що перевищує 28 годин на тиждень, з меншою ймовірністю будуть прийняті на роботу (90,0 проти 89%) або отримають стипендію (80% проти 74,5%).

«Участь в заняттях спортом - це відмінний спосіб для дітей зберегти своє здоров'я і, можливо, навіть отримати стипендію в коледжі, або, наприклад, зробити собі кар'єру, як https://my.ua/persons/anna-rizatdinova. Однак наше дослідження також підкреслює, що відмова від спортивної спеціалізації до 14 років і скорочення тренувального часу до 28 годин на тиждень може значно мінімізувати ймовірність отримання травми у дитини і сприяти довгостроковому, спортивного навчання в коледжі або навіть еліті », - сказав Кеш.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь