Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як підібрати кунг і кришку для пікапа

Кунг незамінний атрибут Вашого пікапа. Він захистить ваш вантаж від негоди, додасть автомобілю більше впевненості і індивідуальності на будь-якій дорозі.

Корпус виготовляється з імпортної якісної сировини при повному дотриманні технологій, що забезпечує міцність, довгий термін служби і стійкість зовнішньої поверхні до механічних пошкоджень, температурним коливаннями. Всі скла розжарені за спеціальною технологією і є сталінітом (євростандарт), що забезпечує міцність, безпеку і високі фізико-механічні властивості.

Кунг укомплектований фурнітурою, а так само оснащений надійною системою замикання кришки багажника. Стандартні опції, які є у всіх кунгів: внутрішнє освітлення, стоп-сигнал, інсталяційний комплект, все ущільнювачі, газові упори і штатний замок з ключами. Придбати кунг на пикап можна за посиланням.

Переваги пропонованих нами кунгов в співвідношенні ціна-якість і наявність стекол і комплектуючих, які практично не можливо придбати на імпортні аналоги. Установка виконується за простою і зрозумілою інструкціям, свердління і герметик для цього не буде потрібно.

Ми здійснюємо продаж і установку устаткування для позашляховиків і пікапів всіх марок, а також тюнінгом. Силовий обвіс, ліфт, захист бамперів, картера, багажні системи, пороги і установкою кунгов і інших аксесуарів найширшого асортименту для пікапів Mazda (BT-50 і B2500), Nissan (Navara & NP300), Ford Ranger, Mitsubishi L200, Toyota Hilux, Volkswagen Amarok вироблених компанією Aeroflex і представляє широко відомі по всьому світу торговельні марки "Aeroklas".

Основні компоненти для тюнінгу пікапів - продукція компанії Aeroflex. Продукцію, вироблену під маркою Aeroklas, відрізняє висока якість. Всі моделі кунгов (хард-топів) пройшли перевірку якості в Таїланді. Сучасний дизайн пропонованих нами аксесуарів для тюнінга додасть пікапу неповторну індивідуальність і зробить Ваш автомобіль максимально зручним і незамінним.

За допомогою пропонованих нами моделей кунгов і хард-топів ви зможете захистити вантаж від сторонніх очей, від негоди, і навіть, що важливо, знизити витрату палива за рахунок поліпшення аеродинамічних якостей! Посилені пороги і бампера PIAK. Блоки збільшення потужності на 40%



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь