Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Доставка авто з США до України разом з INTERCARUA

ЧОМУ ЛЮДИ ВИБИРАЮТЬ НАС

ИнтерКар в Украине - компанія, яка надає повний спектр послуг з вибору, купівлі, доставки, розмитнення і подальшому ремонті авто з США.

Досвід, чітко налагоджені і напрацьовані механізми на кожному етапі, починаючи від вибору лота і закінчуючи ремонтом вашого автомобіля, дають нам можливість надавати найбільш якісні послуги при самій конкурентною ціною на ринку. Довіртеся професіоналам - вибирайте «INTERCARUA»

НАШІ ПРИНЦИПИ

Швидка доставка
Максимально швидка доставка з США в Україну яка в середньому займає 6-8 тижнів.

Повний огляд
Кожен автомобіль ретельно вивчається нашими експертами більш ніж по 14 пунктам, включаючи юридичну складову.

Підтримка 24/7
Ви можете зв'язатися з нами в будь-який зручний для вас час! Ми відповімо на всі ваші запитання 24/7

Економія до 50%
Ви економите від 20% -до 50% на загальній вартості автомобіля і отримаєте автомобіль на порядок краще ніж із вторинного ринку.

Працюємо за договором
Наші гарантії - це не порожні слова. Кожна угода закріплюється двостороннім договором.

Економія часу
Вам не потрібно буде витрачати купу часу на вивчення авто-ринку і сподіватися на удачу. Довірте цю справу професіоналам!

ВИБИРАЄМО ПРАВИЛЬНО

Незважаючи на той величезний вибір, яким вторинний ринок автомобілів має на сьогоднішній день, 70% покупців вважають за краще авто на замовлення з США. Причина цього - суттєва економія (від 20 до 50%), в залежності від цінового діапазону обраного авто.

ПОВНА ПЕРЕВІРКА

Наші експерти перевіряють кожен автомобіль, розглядаються варіанти тільки за умови, що відома повна їх історія, включаючи дрібні ремонти, незначні пошкодження, і транспортний засіб відповідає технічним і екологічним нормам, митним законодавством України. Підбираються тільки такі варіанти автомобілів, які без проблем будуть розмитнені і поставлені на облік в Україні.

ЕКОНОМІЯ ДО 50%

Надаємо можливість пригону авто з США в Україну дешевше до 50%, в середньому 25 - 30% і заощадити на покупці кілька тисяч доларів. Не пропустіть гарну можливість отримати бажану машину з пробігом, але в хорошому технічному стані за вартістю нижчою за ринкову в Україні. Виконуємо покупку чотириколісного обновки на одній з популярних торгових майданчиках, організуємо безпечну доставку і постановку на облік.

Текст предоставлен компанией Интеркар в Киеве - доставка и растаможка автомобилей из США (Америки).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь