Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

5 принципів розумного вибору дитячого одягу

Діти ростуть настільки швидко, що кожен рік потребують часткового оновлення гардеробу. Для батьків це завдання пов'язано не тільки з фінансовими витратами, але і проблемою вибору - через широкий асортимент одягу визначитися з покупкою дуже важко.

Як же не витратити гроші даремно і придбати дійсно якісні і потрібні речі? У цьому питанні допоможуть 5 принципів раціонального вибору дитячого одягу - візьміть їх на замітку, щоб покупка речей для дитини завжди була виваженою і виправданою.

Орієнтуйтеся на якість матеріалу

Необачно оцінювати дитячий одяг тільки за зовнішнім виглядом. Безумовно, він повинен бути привабливим і подобатися дитині, але набагато важливіше його матеріал - саме він впливає на комфорт, безпеку і зносостійкість речей. Тому в складі повинні переважати натуральні волокна.

Вибираючи натільний одяг - білизну, майку або футболку для дитини - віддавайте перевагу виробам з 100% бавовни від Dobramama.com.ua. Сорочки, сарафани, сукні та блузи можуть бути з додаванням віскози (20-30%) або поліестеру (5-10%). Светри і джемпери - з інтерлоку або вовни з невеликою часткою акрилу (5-10%). Штани - з бавовни або вельвету з додаванням поліестеру (10-15%). Переважання синтетичних матеріалів над натуральними допускається лише у верхньому одязі.

Купуйте одяг за розміром

Бажаючи заощадити, багато батьків купують одяг «на виріст». Але такий підхід виправданий тільки з фінансової сторони - про комфорт для дитини тут говорити не доводиться. Навіть якщо ви підвернете довгі рукава або штанини, під час активних рухів вони будуть доставляти незручність. Крім того, діти ростуть стрибками, так що одяг, який великий в цьому році, може бути вже маленьким в наступному. Краще не експериментуйте і купуйте речі за розміром.

Не запасайтеся зайвим

Нераціонально купувати дитячий одяг на майбутнє - він банально може не знадобитися. У дітей, як і дорослих, змінюються смаки і переваги, тому, якщо їм подобаються певні речі в 5 років, не факт, що вони будуть від них без розуму в 7 або 8 років. Більш того, якщо дитина дуже активна і вважає за краще всюди бігати і стрибати, то деякі фасони одягу для неї будуть просто непрактичними.

Вибирайте брендовий одяг

Перевірений бренд - це практично завжди гарантія високої якості і оригінального дизайну. Кожна компанія з ім'ям турбується про свою репутацію, тому не допускає в своїх колекціях ширвжитку. Але не варто думати, що брендовий одяг вимагає великих витрат. Є безліч модних марок, які пропонують якісні речі за доступною ціною - їхню продукцію ви можете знайти в інтернет-магазині https://dobramama.com.ua/, де представлені десятки сучасних брендів.

Читайте відгуки батьків

Виділіть час на те, щоб прочитати відгуки про бренди або конкретні речі, які вам сподобалися. Шукайте їх на батьківських форумах і групах в соцмережах, а також в інтернет-магазинах - на сторінках товарів. Така інформація дозволить вам дізнатися, наскільки хороший одяг в носінні, і чи відповідають реальності запевнення виробника в плані якості.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь