Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Обмін валюти - порівнюйте курси валют онлайн

Були часи, коли банки мали монополію на обмін валюти. Тепер у них є конкуренція у вигляді компаній, які дозволяють купувати і продавати різну валюту за привабливими цінами. Наприклад, купити валюту в Україні стало дуже просто, достатньо подивитися онлайн-курс на сайті https://letspay.me і забронювати його на 1 годину. Після цього відвідати найближче відділення і обміняти необхідні кошти по найкращому курсу. Так у місті Харків в обмінках валюти ви можете заощадити ваші гроші і час.

Варто враховувати той факт, що подібні компанії активно конкурують за клієнтів, і різниця в обмінному курсі іноді може досягати кількох копійок. Вартість обміну валюти може бути приховано в багатьох місцях. Першим з них є так званий спред, тобто різниця між купівельною ціною і продажем валюти. Якщо мова йде про валютній біржі, яка займається валютою, то в цьому випадку за обмін може бути скасовано комісія - загальна вартість вже включена в курс обміну.

Деякі обмінники використовують інше рішення, стягуючи комісію. Як правило, установи, які вибрали таку модель обміну, працюють таким чином, щоб об'єднати дві сторони в угоді, виступаючи в ролі посередника.

Припустимо, ми хочемо продати долари США і перетворити їх в гривні. Ми даємо процентну ставку, яка нас влаштовує, і брокер об'єднує наші пропозиції з попитом, про який повідомив інший клієнт (купуючи долари за гривні). Комісія - плата за брокерські послуги. Такий обмінний пункт не може використовувати спред, але використовує комісію. Сьогодні, в обмінках України https://letspay.me є кращим рішенням при обміні валют, так як надає доступ до найвигіднішим курсом.

СКІЛЬКИ ЧАСУ ЗАЙМАЄ ОБМІН ВАЛЮТ ОНЛАЙН?

Гроші можна відправити в пункт обміну валюти лише після реєстрації користувача. Цей процес не складний - просто введіть основні дані і підтвердіть свою адресу електронної пошти і номер телефону. Обмінні пункти використовують банківські заходи безпеки, а найбільш важливі функції (наприклад, зняття коштів) зазвичай підтверджуються одноразовими кодами, що відправляються через SMS.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь