Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кузовний ремонт: як уникнути проблем

Після ДТП автовласникові доведеться вирішувати безліч проблем. Кузовний ремонт - справа складна, але ще складніше підібрати СТО, на якій якісно відремонтують машину.

Як найбільш правильно підступитися до проблеми кузовного ремонту?

В аварії, як правило, два учасники: один винуватець, інший постраждалий. Потерпілий звертається відразу в страхову компанію і отримує від неї компенсацію. Страхова і організовує йому ремонт. А ось винуватцю доведеться наслідки ДТП усувати за свій рахунок - поліс КАСКО є далеко не у всіх.

У цьому випадку людині потрібно знайти нормальну станцію техобслуговування, яка зможе відремонтувати автомобіль - ми рекомендуємо звертатися в компанію, яка має великий досвід і може гарантувати якість своїх робіт.

Якщо потерпілий сумнівається, їхати на СТО чи ні, то наш менеджер приїде за адресою, де стоїть його автомобіль, подивиться його, зробить для себе фотографії та протягом дня-двох з ним зв'яжеться, запропонувавши всі можливі варіанти по ремонту у нас. Все, що потрібно від клієнта - це зробити один дзвінок або залишити заявку на сайті.

При будь-якому ремонті автовласник стикається з безліччю нюансів: потрібно вибрати деталі, узгодити ті чи інші роботи та інше. Можливо цей процес якось для себе полегшити?

Добре, коли ви, звернувшись в компанію, отримуєте консультації від однієї людини. Часто буває так, що приїхав на СТО, звернувся до майстра, той послав до рихтувальник, той щось сказав і послав до маляра, маляр теж щось пробубонів, і ти начебто розумієш щось, але розібратися в усьому складно.

Може бути і так, що машину взяли в ремонт, а зворотного зв'язку з клієнтом немає. І він сидить і думає: «коли ж?», «Що ж?», «На якому етапі?». Подзвонив, але чіткої відповіді не отримав.

Ще один неприємний момент - це коли клієнт приїхав в якийсь гараж до дяді Вані, той щось почав робити, вирішив, що треба якусь деталь замінити. Дзвонити клієнтові не став, пішов купив сам, потім просто виставив рахунок. А міняв він цю деталь, чи була взагалі вона поламана - незрозуміло, клієнту залишається тільки заплатити.

У нашій компанії є менеджер, який візьме клієнта в роботу, пояснить йому, що потрібно зробити, які є методи ремонту: заміна пошкодженої деталі на нову або б / у, рихтування і так далі.

Зрештою, менеджер запропонує клієнтові розрахунок, докладно описує процес ремонту, які будуть використані запчастини і термін їх поставки, яку фарбу вибрати - подорожче або подешевше. Клієнту залишиться тільки вибрати. Вважаю, що в нашій компанії ця робота поставлена правильно і у клієнта завжди є впевненість, що все з його машиною буде нормально. Якщо раптом щось з'ясувалося додатково, то заміна, ремонт - всі ці додаткові витрати будуть з клієнтом узгоджені.

Найважче питання - це гарантія після ремонту. Що з індивідуального підприємця можна запитати: у того ні кола, ні двора. Скаже: «Ось мій гараж, хочеш - подавай на мене в суд». Перспективи цього розгляду спірні. Тому відповідальність, яку несе компанія - не остання річ.

У нас на кузовний ремонт не покривається гарантією шість місяців або 30 тисяч кілометрів. Ми відповідаємо за те, щоб деталі були встановлені правильно, колір пофарбованої деталі не змінився з часом, а автомобіль буде працювати так, як годиться, без відхилень.

Ми велика компанія, ми на ринку вже 27 років, знайти нас легко. Всі закони про захист прав споживача на нас поширюються, тому що ми видаємо повну документацію після ремонту, яка дає клієнтові підстави вимагати виконання гарантійних зобов'язань.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь