Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати дизельний генератор

У районах з відсутністю, перебоями централізованої електромережі оптимальний варіант - придбати дизельний генератор і облаштувати автономне енергопостачання. Щоб правильно вибрати потрібний дизельний генератор для дому в Україні в магазині dieselstore.com.ua/generators/dizel-generator/, слід ознайомиться з цим типом мініелектростанцій.

Портативні електрогенератори

Заводи-виробники поставляють споживачам наступні види генераторів, що працюють на дизпаливі:

  1. відкритого типу, для установки в спеціально обладнаних приміщеннях;
  2. закриті кожухом агрегати, що розміщуються на зовнішніх майданчиках.

Перший тип обладнання має великі габарити і вимагає попередньої підготовки місця, де він буде встановлений.

Мобільні агрегати невеликих розмірів, легко переміщаються в потрібну локацію. Портативне обладнання економічніше в порівнянні зі своїми бензиновими аналогами. Терміни експлуатації в умовах своєчасного проведення техобслуговування агрегатів можуть перевищувати 18 тис. Мотогодин.

Управління обладнанням

Випускаються промисловістю генератори, що працюють на дизельному паливі, обладнуються наступними типами управління:

  1. механічне, ручне;
  2. автоматичне;
  3. комбіноване.

Найдорожчі моделі - агрегати, що функціонують в ручному режимі. Автоматичні системи повністю контролюю роботу установки. Під таким управлінням енергопостачання може підключатися без участі оператора. Комбіновані пристрої поєднують в собі обидва види управління мініелектростанцією на дизпаливі.

Експлуатація дизель-генераторів

Устаткування з ручним керуванням вимагає обов'язкового контролю його роботи оператором. Такі енергосистеми запускаються, коли виникає потреба в їх роботі, і зупиняються обслуговуючим персоналом. Стаціонарний електрогенератор дизельний з автоматичним управлінням функціонує в автономному режимі. Пристрій самостійно запускається в разі припинення централізованого енергопостачання і відключається, коли воно відновлюється.

Комбінована система передбачає спочатку ручний запуск міні електростанції. Після цього перекладається в автоматичний режим. Такі системи найбільш популярні у споживачів. Невисока ціна дозволяє купити дизельний генератор багатьом користувачам. Устаткування в процесі роботи повністю під контролем автоматики. У разі виникнення аварійного випадку агрегат зупиняється самостійно.

У Києві, інших великих містах України, придбати дизель-генератор для будинку або заміського котеджу можна в оффлайн магазинах. Купити обладнання, користувачі з інших регіонів країни, зможуть онлайн на сайті dieselstore.com.ua.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь