Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Виховуємо леді. Які речі повинні бути у дівчинки підлітка

Базові принципи і базові речі гардеробу для дівчинки. Що обов'язково повинно оселитися в її шафі і чому? Виховуємо красуню!

Якість і стиль: чому це важливо?

  1. Вибирайте якісні речі. Забудьте про дешеві синтетичних речах. Вони не дають дитячому організму дихати, і дитина відчуває дискомфорт. До того ж, неякісний одяг жахливо зроблена і погано сидить. Светрик вже через кілька місяців покривається катишкамі. Доведеться купувати нові речі, а це нові витрати. Краще купити одну, але хорошу, дорогу річ на сайті https://ilovemommy.com.ua/ru/odezhda-dlya-devochek.html.
  2. Не економте на дівчинці. Ніде так не насміхаються і не знущається над зовнішністю, як у школі. Тільки спробуй бути одягнена гірше інших. Тебе відразу викинуть з "елітної" тусовки класу. Доведеться провести шкільні роки на лавці "запасних". А це позначається на психології. Діти, які вирощені з усвідомленням того, що вони перші, у них все найкраще, будуть і в житті дотримуватися цього стандарту. А діти, які звикли задовольнятися малим, продовжать йти "по накатаній". У них не закладено домагатися більших висот. Вони вміють радіти будь-якої дрібниці і дозволяти собі бути "другосортними". Через затерті светри в цьому віці формується психологія. Якщо дівчинка привчиться ходити в розтягнутих кофтах, надалі їй складно буде перебудуватися.
  3. Пам'ятайте, що діти повністю копіюють своїх батьків, особливо в ранньому віці. І переймають багато у них. Щоб виховати леді, ви повинні самі стежити за собою, за своїми діями, зовнішністю, емоціями. Подавати приклад того, як красиво одягатися і доглядати за собою.

Яким має бути одяг дівчинки-підлітка?

  1. Відповідним до її стилю. Не мучте дитину. Пам'ятайте, як на вас мама одягала сорочки з жахливими комірцями? Ви були щасливі? Така ж історія. Дівчинка повинна сама вибирати речі, які вона хоче. Не потрібно закочувати очі і істерики, що це все жахливо і їй не йде. Нехай носить те, в чому вона щаслива.
  2. Комфорт. Краса красою, але одяг має бути зручним. В одязі доведеться сидіти цілий день в школі, а потім йти на факультативні заняття.
  3. Сучасній. Не потрібно економити і віддавати дочки доношувати кофту з вашого плеча, яка вийшла з моди 10 років тому.

У своєму прагненні до ідеалу не намагайтеся переробити дитину. Пам'ятайте, що ваші ідеали можуть теж відрізнятися від ідеалів молоді. Ви могли залишитися в минулому десятилітті. І все, що вважаєте правильним, вже застаріло.

Базовий гардероб

Базові речі повинні бути універсальні. Вони прекрасно поєднуються між собою. У них лаконічний і простий крій. Немає декоративних елементів, які кидаються в очі. Інакше речі вони втрачають свою універсальність. Якщо у речі є "родзинка", вона вже не належить до базового гардеробу. Тому що знаходить свій стиль.

Базові речі поєднуються між собою. Можна з закритими очима витягнути кілька штучок з шафи, і вони підійдуть один до одного. Привабливість у тому, що маючи не так багато речей, можна поєднувати їх між собою. І кожен раз виглядати по-новому. Базові речі часто виконані в пастельних кольорах, в чорно-білій гамі. Але це не тільки 50 відтінків сірого, але стримані кольори: помірний бордовий, синій.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь