Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати курси англійської мови?

Одним з найкращих способів поліпшення рівня власних знань є курси англійської мови. На сьогоднішній день існує велика кількість різних шкіл і студій, які запрошують усіх зацікавлених пройти у них навчання. Однак не кожен навчальний заклад відповідає високим вимогам. З цієї причини багато людей починають задаватися питаннями: як правильно вибрати курс, як уникнути розчарувань. Існує кілька певних критеріїв, які слід враховувати при виборі курсів.

Корисні поради

В першу чергу необхідно визначитися і вирішити для себе, що б ви хотіли вивчати і практикувати (граматика, розмовна практика, інтенсивні курси вивчення мови і т. д.). Слід зазначити, що класичні курси англійської мови включають в себе в середньому 2-3 години на тиждень і розраховані приблизно на вісім місяців. Це обумовлено тим, що вивчення мови вимагає регулярності і систематичності. Однак в силу нестачі часу у бажаючих навчатися, багато шкіл йдуть на зустріч і роблять заняття один раз на тиждень. В даному випадку необхідно орієнтуватися на особливості свого сприйняття, так як за такі великі проміжки часу нова інформація може забуватися. Також існують курси інтенсивного вивчення, де учні відвідують заняття майже кожен день. Відповідно, терміни курсу теж скорочуються до 2-3 місяців.

Після того, як ви поставили собі за мету і розрахували час, який можете витрачати на вивчення мови, можна переходити до дій. В даний час багато компаній пропонують своїм потенційним клієнтам пройти безкоштовне пробне заняття. У такому випадку кожен може своїми очима побачити процес навчання, педагогічний склад, а також оцінити переваги школи, які описані на сайті. Крім того, майте на увазі, що всі компетентні мовні курси пропонують пройти тестування, яке допомагає визначити рівень ваших знань. Це необхідно для того, щоб провести якісну діагностику своїх учнів і не допустити формування групи, де будуть навчатися люди з різним рівнем знань. В іншому випадку таке припущення може привести до того, що одні будуть не розуміти тему, а інші навпаки - нудьгувати на заняттях.

При виборі ж педагога слід звернути увагу на його дипломовану кваліфікацію, а також доброзичливість. У більшості випадків група складається з 4-8 людей, проте, якщо ви збираєтеся незабаром здавати іспит, то найкраще віддавати перевагу міні-групам (до 4 осіб). В даному випадку викладач зможе для кожного учня виділити час для більш докладного пояснення теми.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь