Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

НАРОЩУВАННЯ ВІЙ: що треба знати

Яскравий макіяж, модний одяг, ідеальна фігура і зачіска - жінки готові на багато що, щоб бути найкращими, виділятися з натовпу своєю привабливістю. Однак в очах чоловіків все виглядає трохи інакше і дуже часто доводиться чути про незвичайний погляд, який і стає причиною привабливості. Недарма кажуть, що очі - дзеркало душі. Зробити незабутній погляд можна за допомогою такої послуги, як наращивание ресниц киев.

Як жодне дзеркало без відповідного обрамлення не може стати гідною частиною інтер'єру, так і очам необхідно оформлення, здатне зробити погляд незабутнім. Саме це і підштовхнуло приділяти особливу увагу в макіяжі віям. Але тут виникає проблема, адже не кожна готова заради чарівного погляду витрачати кілька годин на макіяж очей, та й виглядати чудово хочеться завжди, навіть тільки що відкривши очі після сну. І в рішенні цієї проблеми на допомогу прийшла техніка нарощування вій. Але навіть у такої процедури є свої недоліки і переваги.

На даний момент найбільш популярно поштучне нарощування вій. В процесі процедури на кожну натуральну вію накладається штучна. При використанні такої техніки нарощування виглядає природно і може радувати своєю красою більше місяця. Існує так само нарощування пучкове. Відповідно до даної методики нарощування проводиться за кілька вій на одну натуральну. Але, на жаль, термін такого нарощування недовгий, та й випадають вії пучками.

Переваги нарощування вій

Популярність нарощування вій дуже наочно відображає статистика деяких брендів з виробництва туші. Так, з моменту, коли нарощування вій стало користуватися попитом, деякі з них скоротили кількість вироблених партій туші, а інші зовсім відмовилися від виробництва даного продукту. І це не дивно, адже з кожним роком процедура нарощування вій знаходить нових постійних клієнтів і шанувальників:

  1. В першу чергу, звичайно, варто відзначити власниць рідкісних і тонких вій, адже саме для них процедура нарощування - це неоціненна можливість виправити недоліки природи.
  2. Нарощені вії будуть чудово виглядати, якщо їх просто розчесати, а це значить, що не потрібно витрачати на макіяж багато часу. Крім цього туш не здатна створити такий чудовий ефект, як нарощені вії.
  3. Більше не потрібно буде турбуватися про підтримці макіяжу протягом дня. Можна обійтися без постійних підфарбовування і переживань про стійкість туші.
  4. Шляхом нарощування вій можна збільшити густоту і обсяг вій, що дозволить обходитися і без лайнера, це, звичайно, теж буде економити час в процесі нанесення макіяжу.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь