Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Покупка б / в авто в Україні і в США. Як підібрати автомобіль

Сьогодні обійтися без особистого транспортного засобу дуже складно: швидше потрапляєш на роботу, навчання, в магазини, садки і школи, по іншим своїх справах. Однак нове авто не всім по кишені, а старі машини теж стоять пристойно.

Тому поступово автолюбителі почали шукати альтернативні варіанти - наглядати моделі за кордоном. Але покупка автотранспорту у своїй країні володіє одною вагомою перевагою - покупець бачить, що купує, перед ним машина представлена наживо.

Як підібрати автомобіль

Автолюбителі, коли хочуть купити авто, завжди виконують певні дії, щоб їм не підсунули понівечений автомобіль:

  1. зовні оглядають машину;
  2. досліджують салон, важливі вузли;
  3. ретельно перевіряють документи;
  4. проводять особисто тест-драйв.

Биті авто бажано обходити стороною. Поводяться непередбачувано, в будь-який момент вилізуть проблеми, яких не чекаєш. Але продавці, звичайно, мріють позбутися від такого вантажу, всіляко маскують ушкодження, щоб автолюбителі, особливо малодосвідчені, не здогадалися, що авто бите.

Дефекти виявити не складно: ретельно оглядають поверхні авто і знаходять місця, де не збігається товщина, відтінок лакофарбових матеріалів. Уважно перевіряють і підкапотний простір, непрацюючі або проблемні вузли також намагаються на час відреставрувати і видати за працездатні механізми: шукають патьоки робочих рідин, погано, коли занадто багато бруду.

Пробіг машини обов'язково видасть салон: оббивка, пластик зношуються, дряпаються, утворюються потертості. Якщо все це є, а продавець стверджує, що машина практично нова - він бреше. Це в Америці бояться скрутити пробіг, щоб не відповідати перед законом, а в нашій країні багато продавців таке практикують безбоязно.

У кожного авто є VIN-номер, за яким можна точно перевірити машину і дізнатися про неї багато корисної інформації. Уважно дивляться техпаспорт, так можна дізнатися справжній рік випуску автотранспортного засобу, перевірити, може його брали в кредит. Завжди потрібно особисто проїхатися на вподобаному авто, відчути машину, оцінити керованість, ходову.

Що робити, якщо хочеться купити авто з США: які вигоди

В Америці найбільший вторинний автомобільний ринок: широкий асортимент, доступні ціни, більшість машин в хорошому стані. Продаж автомобілів в США ведеться за допомогою страхових аукціонів, купівля в Україні - за допомогою сайту https://vidi-automarket.com.ua/ru/catalog.

Найзнаменитіші:

  1. Copart;
  2. IAAI;
  3. Manheim.

Тут реально купити бите авто, машину з хорошим робочим ресурсом без пошкоджень або чисто для розбирання. Американські національні бази даних AutoChek, Carfax містять повну інформацію на будь-який автомобіль. Знаючи VIN-код автомобіля, який хочеться купити в Америці, можна дізнатися про нього все:

  1. пробіг;
  2. регіон експлуатації;
  3. проходження ТО;
  4. ремонти;
  5. страхові випадки: участь в ДТП, стихійні лиха, вандалізм.

В наявності реальні фотографії. Якщо машина виглядає як з обкладинки журналу, але потрапляла неодноразово в автомобільні аварії, значить, її добре відреставрували, щоб швидше продати. Завдяки базі даних автолюбителі не помиляться з вибором, перестрахуються, не потраплять на шахраїв. Але все аукціони гарантують документальну чистоту кожного автомобіля з США, виставленого ними на продаж.

Автомобільний ринок в Америці постійно поповнюється черговою партією старих авто. Американці люблять часто міняти автомобілі, тому є відверто чудові варіанти, які не встигли «вбити», дбайливо експлуатували, без попадання в ДТП і продаються вони недорого.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь