Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що слід знати перед походом до проктолога

Огляд проктологом - комплексна процедура, яка вимагає попередньої підготовки. Не слід соромитися або відчувати психологічний дискомфорт перед відвідинами лікаря

Що слід знати перед походом до проктолога

Огляд проктологом - комплексна процедура, яка вимагає попередньої підготовки. Не слід соромитися або відчувати психологічний дискомфорт перед відвідинами лікаря. Головне його завдання - допомогти вам позбавитися від існуючої проблеми.

У центрі Лекарь працює передовий лікар проктолог в Запорожье. Він використовує сучасні методи обстеження. Записатися на прийом до лікаря ви зможете онлайн або по телефону, який вказаний на сайті.

Підготовка до первинного огляду проктолога

Щоб спростити обстеження, рекомендується підготувати кишечник до цієї процедури. Для цього буде потрібно використовувати клізму. Зверніть увагу, що якщо в ректальної зоні у вас присутній серйозна біль, то краще цю методику не використовувати. Підготовка до огляду проктолога за допомогою клізми:

  1. Необхідно провести дві очисні процедури напередодні походу. Складова клізми повинна бути в районі 1-1,5 літрів води.
  2. Якщо прийом буде проводитися в першій половині дня, то перший раз очистіть кишечник ввечері, а другий - за 3-4 години до походу до проктолога.

Похід до проктолога: як проходить відвідування?

При наявності скарг доктор обов'язково проведе огляд і збере анамнез. Якщо пацієнт - жінка, і вона відчуває психологічний дискомфорт перед доктором чоловіком, то заздалегідь повідомте про це. Адміністрація організовує прийом у жінки-фахівця. Як проходить огляд у проктолога:

- Спочатку лікар розмовляє з пацієнтом. Це дає можливість скласти детальну клінічну картину захворювання. Обов'язково розкажіть про всі симптоми, які вас турбують.
- Далі виконується пальцеве обстеження. Представлений метод - не потребує знеболення. Спеціаліст перевірить наявність тріщин і стан м'язів з мінімальним дискомфортом.

Якщо були виявлені серйозні запальні процеси, то призначаються додаткові аналізи і відеоколоноскопія. За результатами підбирається відповідна тактика лікування. Вона може бути медикаментозної або хірургічної (із застосуванням лазерної технології).

Підготовка до проктолога: що треба знати перед обстеженням в центрі

Під час запису на прийом обов'язково уточніть, що вас турбує. Адміністратор розповість все про попередню підготовку і про те, що брати на прийом до проктолога. Також не забудьте повідомити про свої побажання, наприклад, стать лікаря.

Медичний центр Лекарь - це передові методи діагностики та терапії. З кожним пацієнтом працюють індивідуально. Доктор залишається завжди на зв'язку, що дає можливість регулювати план лікування за ступенем поліпшення ситуації. Для відвідувачів створені комфортні умови. Дослідження ректальної зони проходить без серйозного дискомфорту або болю. Результат терапії помітний відразу ж. Клієнти відзначають поліпшення самопочуття і швидке відновлення організму.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь