Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ще більше екстриму: ​​GoPro Hero 8 Black

Компанія GoPro випустила восьму ітерацію своєї екшн-камери Hero Black.

Головне нововведення безпосередньо в самій камері - поліпшена стабілізація HyperSmooth 2.0 у всіх режимах. І це з бітрейтом в 100 Мбіт/с! Але це не все. По суті, камера стала кращою по всіх фронтах. Придбати сей девайс можна, перейшовши за даним посиланням у спеціалізованому інтернет-магазині вже зараз.

Максимально уповільнене відео знімається в 240 fps при Full HD. Також поліпшено трансляції. Тепер вони можливі в Full HD!

Змінилася і схема приєднання: два затиснених кільця, які називаються «пальцями», відчіпляються прямо від корпусу.

Компанія GoPro заявляє, що скло, яке закриває об'єктив, стало в рази міцнішим, в порівнянні з Hero 7. Це дуже корисно для екшн-камери.

Однак більшу роль відіграють різні аксесуари. І їх компанія GoPro також оновила. Наприклад, кейс Media Mod. В ньому є вбудований мікрофон, а також набір кріплень, до яких можна приєднати інші аксесуари. Наприклад, спалах або екран для влогерів. В кінцевому підсумку можна зібрати справжнього "монстра".

Камера в США надійшла в продаж 15 жовтня. Ціна - $ 400. Офіційно в Україні вона коштує 13 999 грн. Локальна ціна на аксесуари поки невідома.

Давайте будемо відверті: 360 °-відео нікому не потрібні. Ідея зняти щось і змусити потім глядача самому вибирати ракурс була дуже дивною.

Тепер же компанія GoPro перевинайшла цей формат. До концепції цього формату підійшли з боку контент-мейкера. Тепер на стадії продакшну вибирається ракурс і що саме буде показано користувачеві. Виглядає це просто дуже круто. Відразу стає зрозумілим сенс таких відео і що з ними робити.

Камера GoPro Max здатна знімати 360 °-відео з роздільною здатністю 5,6K з частотою 30 кадрів в секунду. Хочете 60 кадрів в секунду? Тоді роздільну здатність треба зменшити до 1440p.

Максимальна роздільна здатність знімків - 16,6 Мп. Також камера отримала кольоровий дисплей.

Маємо сподівання, що дана публікація була для вас цікавою і корисною. Якщо так, то діліться посиланням на неї з друзями у соціальних мережах. Очікуйте нові статті вже дуже скоро. До зустрічі!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь