Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке квілінг?

На просторах інтернету багато інформації про те, що таке квілінг. Багато людей вже стикалися з ним. Деякі навіть пам'ятають що це таке і можуть вимовити слово «квілінг».

У садках і школах дітям викладають квілінг. Завдяки цьому про квілінг знають і діти і дорослі.

Так що ж таке квілінг?

Перш за все квілінг - це мистецтво. Одне з найдавніших видів мистецтва. З різних джерел поява квілінгу датується 12-14 століттям.

Придбати все необхідне для квілінгу можна за даним посиланням https://artizo.com.ua/ua/catalog/kvilling-kviling/ вже зараз.

За переказами, квілінг зародився в Альпах. Черниці відривали позолочені краї книг, закручували їх за допомогою гусячого пера і прикрашали цими завитками ікони, а також робили витончені амулети.

Тобто квілінг - це європейське мистецтво. І лише згодом, квілінг дістався до Азії, і там набув свій неповторний східний колорит.

Тепер вважається що є дві школи квілінгу: європейська та східна. Європейська більш лаконічна, а східна рясніє дрібними деталями.

У чому ж полягає квілінг? У тому, щоб з тоненьких смужок паперу створити елементи, надати папері форму і зібрати їх в композицію. В основному квіллінг використовується для створення квіткових композицій. І хочеться звернути увагу, що кожна квіточка в квілінгу складається з багатьох елементів.

Квілінг - це здатність "домовитися" з папером. Коли займаєшся квілінгом, то з часом починаєш відчувати папір. Можеш розповісти який у нього характер і для чого він більше підійде.

Наприклад, для завитків можна використовувати будь-який папір, тому що вони багатошарові.

А верхні завитки абсолютно вільно живуть. Вони приклеєні до основи тільки біля основи. За рахунок цього вони такі живі. Їх можна чіпати, вони ворушаться. І вони не розкрутяться згодом.

Але для них не можна використовувати м'який папір. Так як вона примхливі і зовсім не хочуть тримати форму, тим більше в довгостроковій перспективі.

Зате м'який папір ідеально підходить для створення композицій з тугих ролів. І ще у нього дуже багата колірна гама, величезна кількість відтінків.

Знаючи «характер» паперу, можна вибрати найбільш підходящу роль для нього.

Так що квіллінг - це можливість спілкуватися з папером, домовлятися, десь ласкаво, десь наполегливо. Зате у відповідь папір радує і розкривається у всій красі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь