Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Підйомник з люлькою - де використовується, як працює

Підйомник з люлькою - пристрій, який фіксується за допомогою консолей, встановлених на даху або у віконному отворі будь-якої будівлі. Така підйомна люлька може притискатися до стіни або знаходиться на певній відстані - до 2 м, долаючи всілякі виступи. Конструкція укомплектована двома лебідками, робота яких здійснюється завдяки електродвигуна. Система відрізняється простим способом управління і працює від дистанційного пульта, який відповідає за підйом, спуск і зупинку підйомника.

В Україні даний агрегат активно використовується на майданчиках, де проводяться будівельно-ремонтні роботи. Купити це обладнання можна за доступною ціною онлайн в інтернет-магазині компанії «Вірамакс Україна», вибравши відповідну модель. Представлений підйомник з люлькою використовується для доставки робітників з інструментами та необхідними будівельними матеріалами на певну висоту.

Будівельні люльки є незамінними під час проведення фасадних робіт в житлових будинках, на промислових об'єктах і інших будівлях. Максимально допустима висота будівлі сягає близько 150 м, так що його можна використовувати на всіх будівлях Києва.

Встановлюючи підйомник з люлькою, важливо грамотно виконати його фіксацію на даху. Спочатку кріплять консолі - їх кількість залежить від місткості люльки (для одномісній люльки використовується одна консоль, а для двомісної - дві).

Підйомна люлька і її пристрій

Підйомна люлька користується популярністю в Києві, адже вона представлена за доступними цінами і відрізняється простотою конструкції:

  1. каркас;
  2. підйомний механізм;
  3. троси;
  4. електричне обладнання.

Підйомна люлька може бути доповнена звареним каркасом, виконаним з металевого профілю. Завдяки цьому, пристрій справляється з великими навантаженнями. Для забезпечення максимальної безпеки модель, купити яку можна і онлайн, укомплектована спеціальними поручнями, а настил виключає можливе ковзання.

Купити підйомник з люлькою

Підібравши підйомник з люлькою в «Вірамакс Україна», Ви отримаєте доставку і монтаж установки на дах будівельного об'єкта. Ми виконаємо установку консолі з контрвантажами. Після цього, проведемо кріплення робочих і страхувальних тросів, на яких фіксується люлька. Далі - на кінцях тросів закріпимо Привантажувач, які запобігають процесу розгойдування канатів. Наші фахівці виконають всю процедуру шеф-монтажу обладнання.

В Україні представлено кілька моделей, які відрізняються вантажопідйомністю і конструктивними особливостями, однак принцип експлуатації залишається колишнім. Більше детальної інформації Ви можете отримати від співробітників компанії по телефону або при зустрічі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь