Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як підготувати волосся до продажу

Якщо у вас дуже довге волосся і ви плануєте їх підстригти, то знайте, що є покупці, які можуть заплатити хорошу ціну за волосся. Як заробити на своєму волоссі? Продати їх! Після чого натуральне волосся можуть бути використані для створення перук, накладок, прикрас та інших товарів. Як заробити на своєму волоссі пристойну суму, продать волосы 70 см? Ось кілька порад.

Яке волосся цінується?

Тримайте ваші волосся без обробки, фарбувань, хімічної завивки. Необроблене волосся, відоме як «натуральне» волосся, коштує набагато дорожче, ніж забарвлене, хімічно випрямлене або хімічно завите. Ці перераховані вище процеси призводять до пошкодження волосся, а покупці в основному хочуть, щоб волосся було в первозданній формі. Якщо ваше волосся вже було оброблене, то ви можете продати його, якщо воно не пошкоджені. Воно просто не буде продане за ту ж суму, що натуральне. Якщо ж волосся має значні хімічні пошкодження в результаті випрямлення, завивки або фарбування, то його не куплять.

Заробити на своєму волоссі можна, правильно доглядаючи за ним

  1. Не використовуйте гаряче тепло, щоб надати волоссю форму. Коли ви вирішили, що хочете продати своє волосся, припиніть використовувати фени, щипці для завивки, випрямляють праски або будь-який інший нагрівальний інструмент для укладання волосся. Тепло пошкоджує волосся і призводить до їх ламкості, це буде відразу помітно. Не використовуйте принаймні кілька місяців інструментами перед продажем волосся. В цей же час захищайте їх від сонця, носіть капелюх, коли багато часу проводите на сонці. Басейн з хлором також надає осушуючу дію на волосся, виключіть і його.
  2. Мийте волосся шампунем без сульфатів два-три рази на тиждень. Сульфати висушують волосся, роблять його більш сухими і схильними до ламкості. Миття волосся кожен день також сушить їх, так як ви змиваєте натуральні масла, які допомагають волоссю залишатися блискучими і сильними.
  3. Намагайтеся не хворіти. Здорове тіло буде виробляти здорові, живі волосся. Якщо ви хворі, то волосся можуть виглядати тьмяними.

Як підготувати волосся до продажу?

Коли ви зважитеся на продаж волосся, виконуйте наступні рекомендації протягом декількох місяців перед продажем:

  1. Їжте багато білка, складних вуглеводів, фруктів і овочів, які допомагають волоссю виглядати сильними і блискучими. Хороші продукти: лосось, яйця, цільнозернові пластівці і шпинат.
  2. Зволожуйте його, щоб ваше волосся не виглядало сухими і тьмяним.
  3. Уникайте місць куріння, так як сигаретний дим може вбратися у волосся, а також надати їм тьмяний вигляд.
  4. Виростіть волосся до парної довжини. Наприклад, до 25 см. Чим довше волосся, тим воно буде дорожче.
  5. Звертайтеся в салони, щоб підрівняти кінчики. Більшості покупців потрібне волосся однакової довжини внизу. Час від часу підрівнюйте кінчики, усувайте перетину, сприяйте росту довгого і сильного волосся.
  6. Глибоко очищайте волосся раз на тиждень. Купіть в магазині маску і нанесіть її на волосся. Залиште на 10 хвилин, а потім змийте. Це збереже ваше волосся здоровим і блискучим.
  7. Не стрижіться, поки не знайдете покупця. Ви отримаєте більше грошей, коли волосся тільки що підстрижене. Покупці зазвичай шукають волосся, яке має свої натуральні масла. Старе стрижене волосся має тенденцію висихати і втрачати блиск.
  8. Покупці шукають волосся, що не було пофарбоване або оброблене будь-яким іншим способом. Чим довше і здоровіше ваше волосся, тим вище буде його ціна.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь