Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ставки на хокей: види та особливості

Одна з найулюбленіших, динамічних і популярних ігор - це хокей. Ця гра відрізняється видовищністю. Навіть ті люди, які не захоплюються спортом і не знають правил цієї гри, одного разу побувавши на льодовому стадіоні, назавжди закохуються в хокей.

Напевно, справедливо те, що в хокей грають «справжні чоловіки». Щоб грати в цю гру, необхідний сильний вольовий характер, хороші фізичні дані і здатність боротися до кінця. Але хокей командна гра, тому багато що вирішує стан всіх членів команди і мудрість тренера. За видовищністю хокей не поступиться ні футболу, ні баскетболу, ні іншим командним видам спорту. Тому майже всі букмекерські компанії приймають ставки на хокей. Зробити ставку можна за даним посиланням https://gorilla.win/hockey вже зараз.

Види ставок на хокей

Це дуже видовищний і азартний вид спорту, тому чимало людей роблять ставки на матчі в букмекерських конторах і заробляють на цьому гроші.

Одна з головних особливостей хокею - відсутність нічийного результату. Тут грають до переможного кінця, тому поставити на нічию не вийде. Зате у бажаючих зробити ставку є безліч інших варіантів:

  1. На результат в основному часі. Це єдина можливість, де може бути нічия, а значить і ставку на такий результат зробити можна. Коефіцієнти в даному випадку будуть вищими, але і ризики також великі.
  2. Переможець матчу. В даному варіанті коефіцієнти будуть нижчими, але є можливість підстрахуватися від нічийного результату.
  3. Тотал. Це означає, що ви можете поставити на «більший результат». Тобто на вищу кількість голів, зазначених в лінії, при цьому не важливо, яка саме команда їх заб'є.
  4. Фора. Цим видом ставки люблять користуватися професіонали. Фора в хокеї - це запас, який гравець купує у букмекерської контори. По суті, це страховка на випадок, якщо є сумніви в результаті матчу. Фору можна використовувати на рахунок, і на статистичні показники.
  5. Наступний гол. Аналізуючи результат гри, можна визначити яка з команд заб'є наступний гол. Наприклад, якщо одна з команд грає в більшості, то шанси закинути шайбу у ворота у неї набагато вищі.
  6. Довгострокові ставки. Тут визначається переможець всього турніру. Цим варіантом користуються тільки найдосвідченіші і терплячі гравці, які вміють аналізувати розклади по ходу всього турніру.
  7. У хокеї можна поставити на кількість вилучень, штрафний час та інше. Це так звані ставки на статистику. Тут дуже важливо добре розбиратися в грі, знати особливості граючих команд. В даному випадку допомагають комп'ютерні програми, які видають процентні ймовірності на ту, чи іншу ставку.

Особливості ставок в хокеї

Потрібно визнати, що цю гру складно аналізувати. Тут все може помінятися в долі секунд. І все ж є певні тенденції та особливості, які слід враховувати при виборі ставок на хокей:

  1. Забитих голів може бути багато, в порівнянні з футболом, тому результати можуть бути непередбачуваними.
  2. Частота матчів набагато вища, ніж в інших видах спорту, тому простіше оцінити фізичний і емоційний стан провідних гравців і всієї команди.
  3. Обмежені можливості при ставках на тотал.
  4. Не ефективно користуватися видами ставок в режимі реального часу.

Висновок

Ставки на хокей можуть стати додатковим місцем заробітку, якщо ви вмієте аналізувати гру, і звичайно розумієте механізм її дії. Та й стежити за самою грою досить захоплююче, адже хокей гра для справжніх чоловіків.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь