Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Зовнішня реклама в Києві - основа рекламної кампанії

Сьогодні зовнішня реклама в Києві - це основа, яка допомагає рекламодавцям успішно реалізовувати свій товар або послугу. Головна мета зовнішньої реклами - донести до потенційного покупця якомога більше інформації, яка знаходиться в максимально стислому форматі. Як правило, зовнішня реклама відображає в собі заклик постановку проблеми, ефективне її рішення і заклик до дії.

На відміну від більшості різновидів реклами, даний тип, изготовление лайтбоксов media-advertising, має найбільший вплив на споживача за рахунок своєї масштабності і нав'язливості, від якої неможливо сховатися. Головним завданням рекламщика, є вручення інформації, яка може бути повністю сприйнята свідомістю людини протягом 7 секунд.

ОСОБЛИВОСТІ СПРИЙНЯТТЯ ЗОВНІШНЬОЇ РЕКЛАМИ

Особливість сприйняття зовнішньої реклами полягає в нетривалому періоді контакту зі споживачем, який найчастіше здійснюється бічним зором. Позначимо ряд характеристик, які виробники рекламної кампанії враховують в процесі розробки банера або плаката:

Нічого зайвого. Кожна графічна деталь або текстовий елемент можуть знизити ефективність реклами.

Не допускайте ефекту клаттера. Іншими словами, перед розміщенням зовнішньої реклами, слід промоніторити територію, на якій буде розміщено інформаційний посил. Не рекомендується розміщувати свою рекламу в низці аналогічних банерів і бігбордів, які можуть скласти рекламованого продукту конкуренцію.

Виключити з рекламного тексту все слова, які можуть викликати негативні емоції, за винятком постановки проблеми, яка в подальшому може бути вирішена за допомогою пропонованого т / у.

РІЗНОВИДИ ЗОВНІШНЬОЇ РЕКЛАМИ

Види зовнішньої реклами - це широке розмаїття форматів рекламних конструкцій, які розташовуються на вулиці, вздовж тротуарів і проїжджої частини, а також всередині торгових центрів і супермаркетів. Серед великої кількості видів зовнішньої реклами, найбільшою популярністю користуються бігборди, лайт бокси, вивіски, брандмауери, скролери, брендовані автомобілі, штендера, тонкі світлові панелі, об'ємні букви і дахові установки.

ПЕРЕВАГИ ЗОВНІШНЬОЇ РЕКЛАМИ

Виготовлення зовнішньої реклами має величезну кількість переваг, серед яких постійний вплив на широкі маси потенційних споживачів, є основним. Ціни на розробку і встановлення зовнішньої реклами залежать від типу носія, його конструкції, наявності або відсутності підсвічування, тривалості розміщення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь