Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати газовий різак та газову лампу?

Газові різаки мають широке застосування. В основному туристичні газові різаки виконані у вигляді паяльної лампи. Використовуються для різних завдань: від плавки і різання легкоплавких металів, Розморожування замків, відкручування окислених гайок до розпалювання багаття і приготування кулінарних страв. Тому спочатку потрібно визначитися, для якої мети потрібен газовий різак. Виходячи з цього, зверніть увагу, на яку максимальну температуру нагрівання розрахований пристрій.

Матеріал конструкції повинен відповідати вимогам, щоб забезпечити довгий термін роботи і зносостійкість. Як правило, використовують сталь, алюміній і високоякісний пластик.

Щоб регулювати струмінь полум'я, різак може бути оснащений механізмом тонкої мульти-настройки.

Варто купити газовий різак від https://eweld.com.ua/gazovye-rezaki/, який оснащений системою вільного обертання. Це дасть можливість конструкції працювати під будь-яким кутом.

Буває, що під рукою не виявляється сірників або запальнички, для роботи різака з пьезоподжигом, це не стане проблемою. Такий різак буде готовим до роботи після відкриття вентиля і натискання кнопки пьезо.

Варто враховувати, який балон рекомендований до використання в комплекті з різаком. Від його ваги залежить тривалість експлуатації пристосування.

Як вибрати газову лампу?

Легка, компактна, економічна газова лампа стане справжньою улюбленицею для піших і автотуристів, рибалок, дачників і любителів відпочинку на природі.

Щоб купити газову лампу, варто ретельно вивчити характеристики пристрою.

Залежно від потужності, пристосування призначене для освітлення різних площ: від салону автомобіля до великого табору або стоянки.

Вивчіть, на використання з якими балонами розрахований світильник. Виходячи з цього, може знадобитися адаптер, щоб використовувати інший вид балонів. Найчастіше такі перехідники йдуть в комплекті.

Вбудований п'єзопідпал спростить завдання підпалення ліхтаря. Додатково в комплекті може йти ланцюжок, щоб повісити світильник в наметі або над столом.

Деякі лампи оснащені своєрідною системою подачі палива і магнітним кріпленням, щоб забезпечити подачу газу, коли балон майже порожній або температура навколишнього середовища дуже низька.

Вентиль регулювання інтенсивності горіння забезпечує широкий діапазон яскравості від максимально тьмяного до найяскравішого світіння.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь