Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо меблі для спальні

Підходити до меблювання спальні потрібно відповідально. Від нього залежить комфорт кімнаті. До того ж важливо дотримати єдину дизайнерську концепцію. Саме меблі задають напрямок інтер'єра. Одна і та ж обробка може застосовуватися в різних стилях, а ось предмети гарнітура мають виражені дизайнерські риси.

Вибираємо диван для спальні

Для сну підійде далеко не кожен диван. Багато моделей, представлені в меблевих магазинах, призначені для відпочинку у вітальні. Якщо ж потрібен варіант для спальні, варто подивитися ортопедичні дивани. Вони забезпечують правильно положення тіла під час сну. Підстава такого дивана виконується з ламелей. Чим їх більше, тим вище ортопедичний ефект. Також він залежить від наповнювача. Ортопедичними вважаються латекс, пінополіуретан, мемори Фоам.

Бажано, щоб диван можна було легко розкласти. Зверніть увагу на механізм «єврокнижка».

На диван ціна в певній мірі залежить від оббивки і матеріалу каркаса. Важливо, щоб виробник використовував щільну тканину (жаккард, шенніл, велюр). Підійде шкіра. Каркас зазвичай виготовляють їх МДФ, ДСП. Перший варіант більш надійний і довговічний.

Вибирати розмір дивана потрібно з урахуванням параметрів приміщення. Також орієнтуйтеся на зростання. До нього потрібно додати 15 см.

Форма дивана може відрізнятися. Кутові меблі - відмінний варіант для раціонального використання простору. Також такий диван зручно використовувати для зонування приміщення.

Слід враховувати дизайн спальні. Для сучасних стилів потрібні лаконічні шкіряні дивани правильної герметичній форми. У класичному добре виглядатиме диван з вигнутою спинкою, подушками. У традиційному англійському дизайні актуальні коричневі шкіряні моделі.

Вибираємо корпусні меблі для спальні

Крім дивана і крісел в спальні використовуються тумби, столики, стелажі, шафи від https://esteema.ua/spalnya. У кімнаті небагато місця? Зверніть увагу на стінки для спальні. Модульні меблі дозволяють компактно розташувати всі предмети гарнітура.

Корпусні меблі краще вибирати з дерева. Вони екологічні, додає затишку в приміщення. Для класичних стилів підійдуть меблі з масиву. Такі предмети габаритні, зате серйозно виглядають. Дешевше обійдеться меблі з МДФ. Поступаємося матеріал цілісного масиву, в основному, довговічністю. В іншому він становить йому гідну конкуренцію. Ще більш доступне рішення - ДСП. Переконайтеся, що виробник використовував екологічно безпечні плити.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь