Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

З чим найкраще носити черевики із замші?

Замшеві черевики вигідно доповнять жіночний осінній образ будь-якої модниці. Взуття з цього матеріалу виглядає дорого, стильно і привабливо. Якщо черевикам із натуральної замші забезпечити правильний і своєчасний догляд, вони можуть служити не один сезон.

Існує безліч вдалих комбінацій замшевих черевиків з одягом. Незважаючи на це, слід пам'ятати і про сполучення, яких краще уникати. Замшеві черевики не варто надягати під класичні строгі костюми або яскраві хвилясті тканини. Також краще не носити під таке взуття сумочки з лакової шкіри. Такі черевики стануть відмінною компанією затишним речам в повсякденному житті, а для урочистих випадків добре підійдуть моделі на шпильці.

Під який одяг носити замшеві черевики?

Взуття із замші більш м'яке і зручне в порівнянні зі шкіряним, а на ніжці виглядає ніжніше і акуратніше. Купуючи жіночі замшеві черевики за даним посиланням https://modus-vivendi.com.ua/ru/footwear/botinki/zamshevye-botinki/, краще відразу продумати з чим їх носити.

Незмінним і всіма улюбленим рішенням є поєднання замшевого взуття і вузьких штанів з в'язаним светром. Для створення гармонійного образу можна підібрати до таких черевиків сукню з бахромою або стильний хутряний жилет.

Відмінним вибором для щоденного носіння стануть черевики на низькому ходу. Таке взуття дуже зручне і досить універсальне. Моделі черевичок без каблука можна звично носити із звуженими штанами або джинсами, а також легінсами. Хорошим варіантів верху в такому випадку буде затишний светр і шарф. Як альтернативу в зимовий період сміливо можна розглядати жіночі уггі, на щастя їх різноманітність дозволяє вибрати модель саме під себе.

Що стосується колірних рішень, то не варто зациклюватися тільки на класиці, тобто на моделях чорного кольору. Свіжо і привабливо виглядають сині черевики Modus Vivendi із замші. Під таке взуття можна сміливо вдягати кольорові джинси і розставляти яскраві акценти за допомогою аксесуарів в тон взуття.

Дуже затишними в осінні холоди є замшеві черевики коричневого кольору. З ними будуть гармонійно поєднуватися сині джинси в тандемі зі світлим верхом теплих відтінків. Таке взуття буде прекрасно перегукуватися з такого ж кольору пальто з вовни або твіду.

Яскраво і ефектно виглядають руді черевики із замші. Під них рекомендується підбирати одяг приглушених відтінків. А ось розбавити такий образ допоможуть яскраві аксесуари, наприклад, шарф і рукавички, або сумка.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь