Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вуличні тренажери: переваги тренувань під відкритим небом

Що може бути кориснішим за прогулянки на свіжому повітрі? Напевно, тренування під відкритим небом! Адже під час занять ви можете не тільки повноцінно навантажити мускулатуру, зміцнити імунну систему, а й збагатити організм киснем. Вуличні тренажери - незамінні помічники для досягнення поставлених цілей. Наростити м'язову масу, комплексно опрацювати тіло, позбутися від парочки зайвих кілограмів, промалювати спокусливий рельєф - з усіма завданнями допоможе впоратися обладнання.

Вуличні тренажери від ІнтерАтлетика

Вуличні тренажери - альтернатива спортивним залам

Вироби встановлюються під відкритим небом, відрізняються міцністю, надійністю, багатофункціональністю і різноманітністю агрегатів. Сучасні тренажери вуличні давно витіснили іржаві установки, якими раніше облаштовували двори і спортивні майданчики. Сьогодні тренування на свіжому повітрі цілком замінюють похід в тренажерку. Правда, займатися ви можете у зручний для вас час, не потрібно витрачатися на придбання дорогого абонемента і підлаштовуватися під робочий графік спортзалу. Орбітрек, велотренажер, гребний кардіотренажер, гіперекстензія, повітряний ходок, жим ногами, верхня і нижня тяга - далеко не повний перелік виробів для занять спортом. Ви можете промальовувати кубики преса, зміцнити і наростити м'язову масу, підтримувати тіло в тонусі, витратити зайві калорії - досягти можна тих же результатів, що і в тренажерці. Звичайно, для досягнення поставленої мети доведеться докласти зусиль і забути про лінь. Але ніщо не дається просто так.

Як облаштувати власний спортзал під відкритим небом за допомогою вуличних тренажерів?

Приємно спостерігати, що обладнання для тренувань на вулиці стає все більше. Сьогодні вироби встановлюються на території шкільних установ, лікарень, санаторіїв, в парках, у дворах, облаштовуються спортивні майданчики. Вуличні тренажери придбати можна також для індивідуального використання, наприклад, для вашого заміського будинку. InterAtletika пропонує великий вибір моделей для всіх і кожного. Ви маєте можливість облаштувати власний зал, відштовхуючись від цілей, пріоритетів і фінансових можливостей. Вартість вуличних тренажерів визначається складністю конструкції, матеріалами що використовуються та функціональністю. Переваги обладнання також в тому, що займатися можуть як діти, так і дорослі. Таким чином, ви станете для свого підростаючого чада гідним прикладом, розкажете і покажете, як правильно виконувати вправи.

Займайтеся в зручний час, знаходьте однодумців, і завжди досягайте задуманого!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь