Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чому так важливо вчасно регулювати вікна з пластику

Пластикові вікна завоювали величезну популярність завдяки здатності надійно захищати приміщення від холоду, шуму і пилу. До їх переваг відносяться також простота в догляді і довговічність.

Але іноді, в результаті використання фурнітури низької якості або проведення монтажних робіт некваліфікованими фахівцями, в процесі експлуатації виникають проблеми. Це не означає, що єдиним виходом із ситуації є заміна вікна. Якісний ремонт, виконаний досвідченими фахівцями, допоможе в найкоротші терміни і за доступну ціну усунути недоліки.

Відсутність вчасно проведеного регулювання призводить до зайвої вологості в приміщенні, утворення крапель води на стеклах, появі цвілі або грибка на рамі, запітніння вікон. Такі роботи вимагають участі досвідчених фахівців.

Плюси своєчасного регулювання вікон тут:

  1. Пластикові вікна не містять кватирок. Отже, для провітрювання приміщення використовують поворотні механізми. В осінньо-зимову пору року часто з'являються протяги. Яка причина такої ситуації? Чи не правильно відрегульований режим роботи вікон. Тому необхідно налаштувати поворотно-відкидні механізми, спираючись на температуру на вулиці.
  2. Згодом порушується герметичність вікон. Як її перевірити? Досить провести рукою по поверхні виробу, і ви відразу відчуєте, де дме. Такі проблеми слід негайно усунути, інакше ви ризикуєте замерзнути.
  3. Не залишайте притискні механізми в нейтральному положенні. Це призводить до зносу вікон, появи протягів із стулок в холодну пору року.
  4. Якщо ви не міняєте режим з літнього на зимовий, поворотно-запірні механізми не функціонують в повній мірі, а ви втрачаєте тепло в будинку. Пам'ятайте, що ущільнювачі зношуються швидше, коли немає зміни режимів.

Коли потрібно налагодити роботу пластикових вікон

Компанія "okna-service" - кваліфікована допомога для ваших вікон

У Києві та Київській області звернутися за допомогою в усуненні несправностей пластикових віконних систем можна в компанію. Компанія пропонує вигідні умови співпраці і виконує якісний ремонт і обслуговування пластикових вікон з наданням гарантії на виконані роботи.

Звернувшись в "okna-service" ви зможете отримати допомогу в усуненні протягів, попадання вологи і пилу в приміщення через неякісний монтаж. Крім цього, фахівці компанії в найкоротші терміни виконують ремонт віконних систем, якщо поломки виникли в разі механічного пошкодження або злому.

Переваги компанії "okna-service":

  1. Оперативне виконання робіт за максимально короткий час.
  2. Гарантія якості виконаних робіт.
  3. Використання фурнітури від кращих виробників.
  4. Низька вартість послуг, що надаються.
  5. Професійна перевірка щільності прилягання віконних стулок і справності фурнітури.
  6. Виклик майстра і мастило для віконних механізмів - безкоштовно.
  7. Всі роботи проводяться з використанням сучасних високотехнологічних інструментів.
  8. В екстрених ситуаціях наші майстри приїдуть до вас в нічний час (наприклад, розбите вікно, яке потребує негайної лагодження).

Якщо виникли проблеми в роботі вікон, не намагайтеся усунути їх самостійно. Це може тільки погіршити ситуацію. Звертайтеся до професіоналів своєї справи компанії "okna-service", і всі проблеми будуть усунені швидко, якісно і з гарантією надійної подальшої експлуатації.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь