Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо тури в Єгипет: на що звернути увагу в першу чергу, куди відправитися

Неперевершений Єгипет вражає своєю багаторічною історією, обдарованістю національного колориту, гостинним кліматом, відмінним сервісом готелів, доступністю відпочинку. Нудьгувати тут точно не доведеться. Туристам пропонується хороший вибір екскурсій по визначних пам'ятках. Однак багатьох цікавить не тільки піраміди, стародавні храми і усипальниці царів, але і якісний пляжний відпочинок.

Найбільш популярні гарячі тури в Єгипет

Найбільш затребувані напрями - Хургада і Шарм-аль-Шейх. Ці міста розташовані на узбережжі Червоного моря, славляться розвиненою туристичною інфраструктурою. Багатий вибір готелів сприяє якісному відпочинку за доступною вартості. Можна купити тури в Єгипет в трьох-, чотирьох- і п'ятизірковий готель. Основна відмінність між готелями - місце розташування. Готелі найбільш високої категорії знаходяться на першій лінії моря. Вони мають великі доглянуті території. Переважно країна складається з пустелі. Тільки в долині Нілу можна зустріти природні зелені насадження.

Але це не означає, що туристам доведеться відпочивати серед пустелі. Території готелів схожі на досить доглянуті квітучі сади з яскраво зеленими галявинами. Всі вони зроблені штучно, але від цього не менш привабливі. На території є басейни, тенісні корти, спортивні майданчики і навіть великі ставки, де можна покататися на човнах і катамаранах. У деяких готелях розташовані аквапарки. Постояльці можуть тут розважатися безкоштовно. Відвідування аквапарку входить у вартість путівки від https://tour1.com.ua/goryashhie-tury-v-egipet/. А ось туристи з інших готелів повинні будуть заплатити. Вигідніше брати квиток в аквапарк на цілий день.

На що звернути увагу, вибираючи тур до Єгипту

  1. Місце вильоту. Аеропорт, розташований ближче до дому - вельми зручно. Однак більше вигідних пропозицій з вильотом з великих міст.
  2. Кількість ночей. Чим більше тривалість відпочинку, тим дешевше він обходиться. Переважно беруть тури в Єгипет на 11 або 13 ночей. Відпочинок на кілька днів в даній спекотної країні не доцільний через тривалість перельоту.
  3. Категорію готелю. Проживання в трьох і чотирьох зірках обійдеться дешевше. Єдиний мінус - обов'язкова прогулянка до моря. Хоча багато туристів віддають перевагу пляжному відпочинку дозвілля біля басейну. Вода в них тепліше, та й немає ніякого ризику наступити на морського їжака.
  4. Складові путівки. Як правило, тури в Єгипет на увазі переліт в обидві сторони, трансфер до готелю і назад в аеропорт, проживання в комфортабельних номерах зі всіма зручностями, п'ятиразове харчування по системі шведський стіл, страховку. За екскурсії, різноманітні масажі та СПА-процедури, елітний алкоголь імпортного виробництва доведеться платити окремо.
  5. Вартість путівки. Дешевші гарячі тури в Єгипет. Але туристу на збори надається лише кілька днів. Добре, якщо можна взяти відпустку в будь-який момент. В іншому випадку, цей варіант відпадає. Дорожчі путівки в п'ятизіркові готелі в сезон. Він настає в Єгипті з березня і закінчується в середині травня, потім знову починається у вересні і триває до грудня. Також дорогі тури на новорічні свята. Непогано і недорого відпочити в Єгипті можна взимку. Чи не жарко, саме час вирушити на всякі екскурсії. Однак і купуватися в море теж вдасться. Крім того, завжди можна скористатися басейном з підігрівом.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь