Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати міні-трактор

Кожен фермер і садівник рано чи пізно замислюється про покупку спеціальної техніки, що дозволяє йому заощаджувати як час, здоров'я, так і гроші. Так як до цього Ви швидше за все використовували найману робочу силу. Сьогодні мова піде про придбання міні-трактора.

Отже, давайте по порядку, на що варто звернути увагу при покупці міні-трактора:

Перше, про що хочеться поговорити - що ж краще: новий китайський міні-трактор або б / у японський. Кожен може вибрати сам, проте зупинимося на чотирьох ключових моментах:

Якість: безсумнівно, якість японського трактора буде однозначно краще, ніж у китайського, але за однієї умови - якщо японський трактор буде новим. Однак ми говоримо про покупку б/в  моделі. І тут якість буде залежати від того, як його обслуговували і експлуатували. Правди Вам ніхто не скаже, і покупка такої техніки може виявитися лотереєю. Купуючи новий китайський міні-трактор на сайті https://minitraktor.com.ua/, Ви можете бути впевнені, що техніка відповідає всім нормам, що її ніхто не вбивав на полях і як мінімум 5-7 років прослужить Вам вірою і правдою;

Вік: вік продаваної підтриманої японської техніки (якщо відштовхуватися від вартості 6-7 тисяч рублів) буде близько 15 років. Але на цьому пригода не закінчується. Найчастіше продавці вказують рік, який вказаний на колесах. Нерідко можна побачити такі оголошення, коли зазначений 2004 рік, а модель знята з виробництва в 1996 Купівля такого варіанту може виявитися квитком в сервіс в один кінець.

Рекомендуємо ретельно перевіряти зазначену інформацію;

Гарантія: на все нові міні-трактора діє гарантія від 12 до 36 місяців. Пристойний термін, щоб не турбуватися про пошук запчастин і проблеми з обслуговуванням;

Запчастини на техніку: зараз сервіс нерозривно пов'язаний з продажем техніки. І продавці нової техніки одночасно з самими міні-тракторами тримають в запасі і основні запчастини та витратні матеріали. У випадку з старим японським варіантом пошук запчастин може розтягнутися на тижні. А очікування доставки на місяці. Чи готові Ви пропустити сезон і залишитися без врожаю?

Вартість запчастин: навіть якщо Вам пощастило, і Ви знайшли потрібні Вам запчастини, ціна буде перевищувати в 5-10 разів аналогічні запчастини на китайську техніку. І не факт, що куплена Вами запчастина буде новою. Швидше за все вона також буде уживаної і про реальний її стані Ви зможете лише здогадуватися. Важливим фактором також є те, що на китайську техніку запчастини взаємозамінні, т е Ви без проблем зможете підібрати від аналогічної моделі потрібну Вам запчастину на Ваш трактор;

Розстрочка: купити новий міні-трактор можна в розстрочку, кредит, лізинг. Бувший у використанні варіант Ви зможете купити тільки лише взявши кредит у банку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь