Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Все про користь суперфудів

Суперфуди представляють собою умовну групу продуктів харчування, що здійснюють максимально можливий позитивний ефект на організм людини. За допомогою суперфудів спортсмени можуть в найкоротші терміни задовольнити потребу організму в широкому комплексі мікро- і макро еленментів, а також збільшити анаболічну активність. 

У чому користь суперфудів: коротко про головне

До групи суперфудів зазвичай відносять концентровані рослинні добавки, основою яких є екзотичні фрукти, овочі або водорості, які проходять спеціальну  обробку для максимального збереження користі інгредієнтів. Впровадження в раціон харчування кількох комплексів суперфудів, які можна придбати в інтернет-магазині store4u дозволить збільшити потенціал організму завдяки комплексному впливу на внутрішні органи. Зокрема при прийомі помічається:

  1. Прискорення метаболізму - концентрована доза корисних елементів в легкозасвоюваній формі дозволить прискорити процеси травлення і транспортування нутрієнтів до клітин тіла. Розігнаний метаболізм у свою чергу підвищує анаболічну активність і сприяє запуску процесів природного жироспалювання і відновлення м'язових волокон після навантажень;
  2. Детоксикація організму - наявність безлічі вітамінів і природних антиоксидантів дозволяє очистити клітини тіла від продуктів напіврозпаду, що сприяє прискоренню регенерації тканин і провокує появу ефекту природного омолодження;
  3. Підвищення енергетичного тонусу - доставлення мінеральних солей, вітамінів і біофлавоноїдів в організм забезпечує акумуляцію креатин фосфату в мітохондріях клітин, в результаті чого значно збільшується анаеробна енергія і витривалість в цілому.

Також продукты суперфуды володіють додатковою перевагою - приємним смаком. Наявність у складі екзотичних компонентів дозволяє урізноманітнити раціон харчування і запобігти депресії під час строгих спортивних дієт.

Кому підійде вживання суперфудів?

Комплекс суперфудів є універсальним продуктом харчування, який підійде практично всім спортсменам. Серед багатого асортименту добавок раціонально буде приймати:

  1. Важкоатлетам і пауерліфтерам - спіруліну як продукт з багатим вмістом рослинного білка, а також гуарану для зміцнення фізіологічного тонусу. Не зайвими будуть різні вітамінізовані добавки - ягоди каму-каму, ламінарія або паростки ячменю;
  2. Бігунам або кроссфітерам - підійде мелена гуарана, ягоди годжі для підвищення енергетичного тонусу, а також екстракт гриба рейши і хлорели для очищення організму від вільних радикалів і зміцнення серцево-судинної системи;
  3. Бажаючим схуднути або підсушитися - спіруліну в якості потужного білкового комплекту, а також хлорелу, ламінарію і порошок ягід каму-каму для підвищення імуностимулюючої функції і попередження дефіциту вітамінів і мінералів.

Єдиним протипоказанням суперфудів є наявність алергії у людини на інгредієнти в складі добавок - в інших випадках від них спостерігаються тільки позитивні ефекти.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь