Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обирати коронки по металу

Коронки по металу використовуються для свердління округлих отворів в стали, кольорових металах і інших матеріалах високої щільності. Коронка має вигляд порожнього сталевого циліндра з зубцями (з напайками з особливо міцних сплавів) по робочому краю і посадковим роз'ємом з протилежного боку. Для більш точного Засвердлювання застосовують центруючі свердла. Таке свердло можна придбати в комплекті з коронкою або докупити окремо.

Всі свердлильні коронки по металу призначені для виконання отворів різного діаметру.

ХАРАКТЕРИСТИКИ, ВАЖЛИВІ ДЛЯ ВИБОРУ КОРОНОК ПО МЕТАЛЛУ

Різниця типів коронок відбувається за такими параметрами, від яких залежить їх специфіка та умови роботи з ними.

Матеріал - найбільшим попитом користуються біметалічні коронки по металу, наприклад Irwin 10504161. Вони виконані з двох видів металу: основна циліндрична частина виготовляється з одного металу, а напайки по робочій кромці - з іншого, більш щільного металу (побідиту). Така конструкція дозволяє прикладати мінімум зусиль під час роботи - отвори виходять рівні і акуратні. Крім того, биметаллические коронки разных диаметров зношуються набагато повільніше.

Діаметр - потрібно врахувати в першу чергу при виборі коронки по металу для дрилі. Спочатку вам слід визначитися з тим, отвори якого діаметру потрібно буде свердлити. І далі виходити з цих даних і підбирати певного розміру коронку. На нашому сайті представлений широкий вибір моделей діаметром від 14 мм до 177 мм.

Центруюче свердло - полегшує роботу, допомагаючи більш точно свердлити отвори в потрібному вам місці. У нашому інтернет-магазині ви можете купити коронки по металу як з центрирующим свердлом в комплекті, наприклад, в наборі Bosch 2608584812, так і поодинокі товари, як Енкор 24368.

Кількість коронок в наборі - впливає на обсяг робіт. Якщо вам потрібно виконати кілька операцій в побутових умовах, то цілком достатньо буде однієї коронки по металу потрібного вам діаметра. Якщо ж має бути широкий спектр різнопланових робіт, то слід подбати і про потрібної оснащенні для своєї дрилі і придбати набір. На нашому сайті ви можете легко підібрати і купити як одиночну оснащення, так і комплект, що складається з 10 деталей.

Крім різного діаметру, що змінюється, також в комплекті може поставлятися спеціальний адаптер. Він особливо корисний, коли треба використовувати оснастку з типом хвостової частини, що не збігається з типом і габаритам з патроном дриля.

Ціна виробу залежить не тільки від перерахованих вище параметрів, але також від фірми виробника. На нашому сайті ви можете купити коронки від найбільш популярних виробників, відомих високою якістю продукції, що виробляється: Bosch, MATRIX, FIT, Irwin і ін.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь