Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вплив музики на людину

Вченими вже давно доведено благотворний вплив музики на людину. Ще Піфагор увів таке поняття, як "музична медицина". Найголовніше в такій терапії - це правильно підібрати твір, адже кожна мелодія несе свою енергетику і створює особливі вібрації, які можуть лікувати ті чи інші захворювання.

Вплив класичної музики на людину

Численні дослідження показали, що найбільш сприятливий вплив на організм надає класична музика.

Музика - найкраща втіха для засмученого людини

Кардіологи радять віддати перевагу класичній музиці. Весільний марш Мендельсона і ноктюрни Шопена нормалізують тиск, а полонез Огінського відновить серцевий ритм, а заодно підвищить імунітет, так само як і перегляд концерту Рахманінова. Твори Моцарта допоможуть знизити кількість епілептичних припадків. Взагалі, музика цього композитора, на думку багатьох дослідників, володіє феноменальним, навіть магічним впливом на людину. Його симфонії і сонати можуть зменшувати будь-який біль, підвищують інтелект і покращують зір. А увертюри прийдуть на допомогу учням, а також творчим людям, так як ця музика впливає на певні точки в мозку, стимулюючи його діяльність, пробуджують креативність і кмітливість.

Музика - єдина всесвітня мова, її не треба перекладати - на ній душа говорить з душею
"Мрії" Шумана і прелюдії Шопена, знімуть нервову напругу і позбавлять від безсоння, для цього потрібно слухати твори в навушниках перед сном, але не більше 30 хвилин. Фуги Баха допоможуть позбутися від каменів у нирках, а музика Вівальді сприяє лікуванню захворювань органів дихання. Творіння Брамса і Равеля допоможуть пережити депресію, смуток і тривогу. Для кращого ефекту їх рекомендується слухати в живому виконанні музикантів.

Вплив інструментальної музики на людину

Вплив музики безпосередньо залежить від вибору музичного інструменту. Так, наприклад, фортепіано допоможе при захворюваннях щитовидної залози, а звуки флейти розширять бронхи і легені, що стане справжнім порятунком при астмі. Під час лікування захворювань органів травлення потрібно слухати балалайку, а баян і акордеон додатково простимулює кишечник, щоб все працювало як годинник.

Прослуховування кларнета і флейти позбавить Вас від нудьги і зневіри, а скрипка допоможе впоратися зі стресом. Саксофон "підганяє" приплив крові до статевих органів, так що про імпотенцію можна буде забути. Прослуховування цього інструменту перед сном підвищує лібідо, а також може призвести до яскравого оргазму, що, в свою чергу, допоможе легко зачати дитину. Сердечникам потрібно слухати барабан, арфу або гітару.

Вплив сучасної музики на людину

У цієї музики досить проста побудова, тому слухати її, як і будь-яку іншу, довго небажано, так як вона не найкращим чином впливає на роботу мозку. Але така музика, звичайно, також може підняти настрій та додати сил. На високій швидкості Текст песни 2 типа людей потрібно слухати під час занять спортом - так можна спалити ще більше калорій.

Життя - це музика. Яка музика, таке й життя

Сучасний джаз врятує від туги, а блюз і реггі подарують гарний настрій. Реп і хіп-хоп мають схожий ефект з попередніми стилями, але найголовніше - це підібрати правильні тексти, без негативу, нецензурної лексики та "оповідань" про вбивства. Рок, всупереч розхожій думці, не вганяє в депресію, а навпаки, "вибиває" з душі всі негативні емоції. Гучні ритми і звуки електрогітари в сукупності з потужним голосом вокаліста знімуть внутрішню напругу і впораються навіть з найсильнішим стресом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь