Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Здорове харчування

Часто люди в якості сніданку вибирають невеликий перекус, що складається з кави і випічки. При такому прийомі їжі людина отримує велику дозу транс-жирів і цукру, що може привести до розвитку цукрового діабету і ожиріння. Корисним сніданком прийнято вважати вівсяну кашу, сир з фруктами або омлет із зеленню.

Як щодо обіду?

На обід експерти радять їсти відварене м'ясо і тушковані овочі. Ще добре підійде риба на пару з рисом, а також відварна курка зі спаржею. Такий прийом їжі містить невелику кількість калорій і додасть сил на весь день.

Для вечері фахівці рекомендують приготувати овочеве рагу з яйцем, гриби з вареним картоплею або морепродукти з овочевим салатом. Замовити доставку здоровой еды можна за посиланням.

Що означає «Низьковуглеводна, натуральна їжа»?

Низьковуглеводна дієта мінімізує кількість цукру і крохмалю, замінюючи їх продуктами, багатими білком і корисними жирами.

«Натуральна їжа» означає вибір продуктів, до яких люди мали доступ протягом всієї еволюції. Оброблені, неприродні продукти з штучними хімікатами слід уникати.

LCRF - це не «дієта». Це спосіб харчування, зміна способу життя, засноване на куленепробивних наукових даних.

Це спосіб вживання їжі, яку люди їли протягом сотень тисяч років, до сільськогосподарської і промислової революцій.

Доведено, що цей тип дієти працює краще, ніж дієта з низьким вмістом жирів, яка все ще рекомендується в усьому світі.

Що не потрібно їсти

Ви повинні обмежити вживання таких продуктів:

  1. Цукор: доданий цукор викликає звикання і є основною причиною таких захворювань, як ожиріння, діабет і серцево-судинні захворювання.
  2. Зерно: уникайте зернових, якщо вам потрібно схуднути, включаючи хліб і макарони. Зерна глютену (пшениця, полба, ячмінь і жито) є поганим вибором. Здорові зерна, такі як рис і овес, гарні, якщо вам не потрібно худнути.
  3. Насіннєві та рослинні масла: соєва олія, кукурудзяна олія та деякі інші. Це перероблені жири з високим вмістом омега-6 жирних кислот, які шкідливі в надлишку.
  4. Транс-жири: хімічно модифіковані жири, які дуже шкідливі для здоров'я. Знайдено в деяких оброблених продуктах.
  5. Штучні підсолоджувачі: незважаючи на відсутність калорій, обсерваційні дослідження показують кореляцію з ожирінням і супутніми захворюваннями. Якщо ви повинні використовувати підсолоджувачі, виберіть Стевію.
  6. «Дієтичні» і «нежирні» продукти: більшість з цих «корисних для здоров'я продуктів» зовсім не корисні для здоров'я. Вони мають тенденцію бути високо обробленими і завантаженими цукром або штучними підсолоджувачами. Сироп агави так само шкідливий, як цукор.
  7. Продукти з високим ступенем обробки. Продукти з високим ступенем переробки зазвичай містять мало поживних речовин і містять багато шкідливих і неприродних хімічних речовин.

Ви повинні прочитати списки інгредієнтів. Ви будете здивовані кількістю «здорової їжі», яка може містити цукор, пшеницю та інші шкідливі інгредієнти.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь